ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου - Κάποιοι δεν διδάχθηκαν από τα λάθη του παρελθόντος

Δήλωση Απόστολου Καναβού για το εκλογικό αποτέλεσμα
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου - Κάποιοι δεν διδάχθηκαν από τα λάθη του παρελθόντος

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταμέτρησης των σταυρών που ο κάθε υποψήφιος κατάφερε να συγκεντρώσει, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τους πολίτες της Μαγνησίας, τους φίλους και τις φίλες, που τίμησαν με την ψήφο τους, τόσο εμένα, όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Σε μία μάχη τόσο δύσκολη και τόσο  σημαντική, για το μέλλον της χώρας, στον στόχο της ανασύστασης της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, αποτελεί, τουλάχιστο, τιμή να γνωρίζεις ότι περισσότεροι από δύο χιλιάδες άνθρωποι σε εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, μου εμπιστεύτηκαν το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους.

Βέβαια, σε αυτή την μάχη είχαμε να αντιπαλευτούμε και με τις πολλές αντιξοότητες που δημιούργησε ένας ανίερος πόλεμος, από εκείνα τα κέντρα που θεωρούν ότι με τον τρόπο τους συμβάλλουν θετικά και ενισχύουν τις προοπτικές της παράταξης.

Δυστυχώς, κάποιοι, δεν διδάχθηκαν από τα λάθη του παρελθόντος, δεν έκαναν ποτέ την αυτοκριτική τους, δεν αντιλήφθηκαν ποτέ τους λόγους, που, κάποτε, οδήγησαν στην κατακρήμνιση του ΠΑΣΟΚ, στα μάτια των πολιτών. Και συνεχίζουν να επιμένουν στην ίδια λογική, αυτή των υπόγειων μηχανισμών, που θυμίζουν άλλες εποχές, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την νέα αρχή που επιχειρείται και κρατούν το ΠΑΣΟΚ, τοπικά, καθηλωμένο σε ποσοστά που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική απήχηση του στην κοινωνία.

Παρόλα αυτά,  θεωρώ τον εαυτό μου κερδισμένο, καθώς κόβοντας το νήμα αισθάνομαι και είμαι πλήρης, πληρέστερος σε σχέση με την εκκίνηση αυτού του αγώνα. Σε εμπειρίες, σε συναισθήματα και, κυρίως, σε φίλους, που στήριξαν την προσπάθειά μου, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Βέβαια, ο αγώνας και η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον δεν σταματά εδώ, συνεχίζουμε σταθερά, με πυξίδα την τιμιότητα, τις προσωπικές αρχές μου και αξίες, όπως άλλωστε πράττω όλα αυτά τα χρόνια, από όποιο μετερίζι έχω κληθεί να προσφέρω.

Με τιμή,

Απόστολος Καναβός

Πιο διαβασμένα