ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Συνέχεια περιοδειών για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

"Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη", όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση
Συνέχεια περιοδειών για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Αναλυτικά, διαβάζουμε:

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε μαζί με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιο κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο την Ζαγορά και το Πουρί. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο κ. Κουτσάφτη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς κ. Λάσκο καθώς και με κατοίκους των δύο περιοχών.

Στα πλαίσια των επισκέψεών της η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε τον Πλάτανο Αλμυρού όπου συνομίλησε με τους κατοίκους , τον Πρόεδρο και τα μέλη της τοπικής Κοινότητας. Στη συνέχεια μετέβη στην τοπική Κοινότητα της Ανάβρας. Κατά την επίσκεψή της αντάλλαξε ιδέες  με κτηνοτρόφους και αγρότες, αναδεικνύοντας ζητήματα που αφορούν τόσο τις υποδομές στο εν λόγω χωριό, όσο και την ενδιαφέρουσα τοπική παραγωγική δραστηριότητα.

Με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος η κ. Χρυσοβελώνη παρέστη στους εσπερινούς στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος του Νοσοκομείου Βόλου καθώς και στον Ιερό παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδος στην Πορταριά.

Ανήμερα της γιορτής παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τρικερίου όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας περιόδευσε στο Τρίκερι και στην Αγία Κυριακή όπου συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις πιθανές λύσεις που μπορούν να βρεθούν .

Τέλος η κ. Χρυσοβελώνη βρέθηκε στην ορεινή Βρύναινα όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του χωριού καθώς και από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής. Στην όμορφη πλατεία του χωριού συζήτησαν θέματα της αγροτικής ζωής των κατοίκων όπως η διάθεση και διαφήμιση του γνωστού τσαγιού της Βρύναινας και γενικότερα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Η κ. Χρυσοβελώνη έκλεισε την περιοδεία της με την επίσκεψή της στους Αγίους Θεοδώρους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: