ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Μήνυμα του Δημήτρη Τσιμπανάκου

Το μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ λίγο πριν τις εκλογές
Μήνυμα του Δημήτρη Τσιμπανάκου
Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, ήθελα να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα δρόμου και ειδικότερα τους εκλεκτούς συνυποψηφίους μου, τους συνεργάτες μου και τους χιλιάδες πολίτες που συνάντησα και άκουσαν με προσοχή την πρόταση διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη.
 
Έχοντας μια πολύχρονη προσωπική διαδρομή στο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας, όταν δέχτηκα την πρόταση να μετέχω στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας , δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά και είμαι πεπεισμένος ότι την Κυριακή ανοίγει για όλους ένας νέος δρόμος με το ΠΑΣΟΚ ρυθμιστή των εξελίξεων.
 
Όπλα και οδηγός του ΠΑΣΟΚ σε αυτή την προσπάθεια είναι μόνο η προστασία των πολιτών που σήμερα βλέπουν όλες τις σταθερές τους να καταρρέουν.
 
Δικά μου όπλα σε αυτή την προσπάθεια είναι η επαφή μου με τους πολίτες που τους υπηρετώ και ως αυτοδιοικητικό στέλεχος. Ελπίζω ότι θα βρεθούν δίπλα μου και σε αυτή την προσπάθεια , συμμεριζόμενοι την άποψή μου ότι η Μαγνησία πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, σιγουριάς και ανανέωσης.
 
Επισκέφθηκα πόρτα-πόρτα οικισμούς, χωριά και γειτονιές σε όλο το Νομό. Ξέρω καλά τα προβλήματα, τις αβελτηρίες αλλά και τις προσδοκίες.
 
Δεσμεύομαι να είμαι η φωνή των πολιτών και με την όρεξη , την διάθεση και την ενεργητικότητα που εισπράττω από τους χιλιάδες φίλους που συναντώ καθημερινά δεσμεύομαι πως θα βρίσκομαι εδώ και μετά τις κάλπες για να διεκδικήσω και να στηρίζω τη Μαγνησία.
 

 

Πιο διαβασμένα