ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Χρ. Μπουκώρος: Ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλε ο Αλμυρός

Χρ. Μπουκώρος: Ηχηρό μήνυμα νίκης έστειλε ο Αλμυρός

Μαζικότατη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Χρήστος Μπουκώρος

Σε μια μαζική και ενθουσιώδη συγκέντρωση, που αποτελούνταν αποκλειστικά και μόνο από δημότες  του Αλμυρού, μίλησε στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση στην περιοχή, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ενώ πολίτες παρέμεναν συγκεντρωμένοι και στον προθάλαμο, αλλά και στους κάτω χώρους, παρακολουθώντας την ομιλία του.

Καταχειροκροτούμενος αρκετές φορές, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής για την χώρα και τους πολίτες, ενώ απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο, τόνισε ότι ο Αλμυρός με τη συγκεκριμένη δυναμική συγκέντρωση στέλνει μήνυμα ισχυρό, σοβαρότητας, αξιοπρέπειας και επικράτησης για την Ελλάδα.

Ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις διεκδικήσεις του για τον Αλμυρό, όπως ο Ναύσταθμος, η ενοποίηση του παραλιακού μετώπου των δήμων Αλμυρού με τον δρόμο Λεύκη – Νηές που ήδη δημοπρατήθηκε και η  διάνοιξη των δρόμων του ορεινού όγκου της Όθρυος και κυρίως προς την Ιερά Μονή Ξενιάς, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, έργα τα οποία δεν ήταν προγραμματισμένα και υλοποιούνται χάριν στις επίμονες διεκδικήσεις του βουλευτή.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στους αγώνες του για την ενίσχυση και επίλυση προβλημάτων των αγροτών και των κτηνοτρόφων, καθώς και στις συνεχείς διεκδικήσεις του για τα σημαντικά έργα της λιμνοδεξαμενής Ξηριά, για το οποίο εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, αλλά και των αποχετευτικών δικτύων Πλατάνου και Κροκίου, που αναμένεται να εναχθούν στο Ταμείο Ανθεκτικότητας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι επί δύο ώρες μετά την ομιλία του, οι πολίτες περίμεναν υπομονετικά ένας – ένας για να του δηλώσουν τη στήριξή τους και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Δείτε φωτογραφίες

Πιο διαβασμένα