ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη σταθερότητα της χώρας και την πορεία προς τα μπροστά

Τελευταία ομιλία σήμερα στον Αλμυρό
Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη σταθερότητα της χώρας και την πορεία προς τα μπροστά

«Οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες. Ψηφίζουμε για τη σταθερότητα της χώρας, ψηφίζουμε για την πορεία προς τα μπροστά» τόνισε στις ομιλίες του ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αθανάσιος Λιούπης.

Ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε πολλά σημεία σε όλη τη Μαγνησία, με τελευταίους σταθμούς, τη Μακρινίτσα, την Πορταριά, το Κατηχώρι, την Αγριά και χθες το Βελεστίνο. Συνάντησε κατοίκους, επαγγελματίες, εκπροσώπους φορέων, αυτοδιοικητικούς και συζήτησε μαζί τους για τη σπουδαιότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου, αναφέρθηκε επισταμένως στο έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε τόπο της Μαγνησίας, ανέπτυξε τα έργα, τα οποία μετά από χρόνια προχώρησαν, ολοκληρώθηκαν, είναι σε εξέλιξη ή εξασφάλισαν χρηματοδότηση, έργα που δίνουν και θα προσδώσουν στη Μαγνησία έναν αναπτυξιακό χαρακτήρα, όπως της αξίζει.

Η ομιλία του κ. Λιούπη στην Αγριά συνέπεσε με την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ από τον ιστορικό Θησέα Αγριάς, με τον υποψήφιο Βουλευτή να συγχαίρει την ομάδα, αλλά και όλη την περιοχή που στηρίζει την ομάδα του Θησέα, η οποία κατάφερε να κερδίσει απέναντι στην ιστορική και με βαριά φανέλα ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο υπ. Βουλευτής παρουσίασε το έργο της κυβέρνησης, αλλά και τους στόχους της επόμενης 4ετιας και αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στην περιοχή. Υπογράμμισε δε, τη σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης του Περιφερειακού, με ταυτόχρονα αντιπλημμυρικά έργα για την Αγριά, ενώ αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην άριστη συνεργασία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, των Υπουργών, των Δήμων και της Περιφέρειας.

«Η συνεργασία είναι μία έννοια πολύ σημαντική για να λυθούν προβλήματα», τόνισε ο κ. Λιούπης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην ομιλία του, μεταξύ αυτών τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κοπάνα και Μαλαματίνη, τον πρώην Δήμαρχο Αγριάς κ. Παπαευθυμίου, τον πρώην Αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο κ. Ζάχο, αλλά και τον συνάδελφό του και καλό φίλο ιατρό- ογκολόγο κ. Γιώργο Ρήγα.

Χθες, παρά την κακοκαιρία και την βροχόπτωση, ο κ. Λιούπης πραγματοποίησε την ομιλία του στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, ευχαριστώντας τα στελέχη της τοπικής ΔΗΜ.ΤΟ. αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους για το θερμό κλίμα που του επεφύλαξαν. Ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε στο Βελεστίνο και εν γένει στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την σημαντική πολιτιστική κληρονομιά που διαθέτει και που αυτά τα χρόνια, με σημαντικές πρωτοβουλίες αναδείχθηκε, ενώ ιδιαίτερο σημείο της ομιλίας του αποτέλεσε ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην περιοχή. Άλλωστε, όπως είπε ο ίδιος, προέρχεται από μία γεωργική οικογένεια και γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που ζουν και βιώνουν οι αγρότες αλλά και οι κτηνοτρόφοι.

Για τον λόγο αυτό, εκτός από τον τομέα της υγείας με τον οποίο ασχολήθηκε επισταμένως, προτεραιότητά του αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν και ο πρωτογενής τομέας. Ο κ. Λιούπης εξήγησε όμως γιατί οι εκλογές της Κυριακής είναι σημαντικές και επεσήμανε πως δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να οδηγηθούμε σε μία Κυβέρνηση ανοχής ή ειδικού σκοπού.

Τέλος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Γιάννη Μαυροκέφαλο και όλα τα μέλη της Διοίκησης, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βελεστίνου Αλέξανδρο Αποστολίνα,  τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σ. Χατζή, Γ. Νέμτσα και Δ. Παλληκάρη, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Πάσχο και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδάμ για την παρουσία τους, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τον ίδιο ήταν όταν η κόρη του αείμνηστου και προσωπικού του φίλου Γιάννη Κουβάτα, τον υποδέχτηκε στο εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας με μία ανθοδέσμη.

Νωρίτερα, ο κ. Λιούπης είχε επισκεφθεί χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου και ευχαρίστησε για την υποδοχή όλους τους κατοίκους αλλά και τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων. Συγκεκριμένα την κ. Ράνια Χαμπέρη, πρόεδρο της ΤΚ Αγίου Γεωργίου, τον κ. Κώστα Μπλέτσα, πρόεδρο της ΤΚ Αερινού, τον κ. Γιώργο Παπατόλια, πρόεδρο της ΤΚ Βελεστίνου και τον κ. Γιώργο Θεοχάρη, αντιπρόεδρο της ΤΚ Ριζομύλου.

Σήμερα, ο υποψήφιος Βουλευτής θα μιλήσει στις 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, τονίζοντας πως επέλεξε για συναισθηματικούς λόγους να επισκεφθεί το Βελεστίνο και τον Αλμυρό στο κλείσιμο αυτής της προεκλογικής περιοδείας, καθώς με τις περιοχές έχει ιδιαίτερους δεσμούς λόγω και των καταβολών του.

 

Δείτε φωτογραφίες

Πιο διαβασμένα