ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Νοσοκομείο Βόλου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Νοσοκομείο Βόλου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα  Δημοκρατία κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επισκέψεων της ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Ντόκο Ιωάννη, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Σταύρο Μπαμπούνη την κ. Ασημώρη Βαρβάρα προϊσταμένη παραϊατρικού προσωπικού, την κ. Μάγδα Σελαμανίδου υποδιευθύντρια νοσηλευτικής, τον κ. Κώστα  Γκίζα υποδιευθυντή διοικητικού και τον οδηγό κ. Γιώργο Κομπορόζο, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, ενώ περιηγήθηκε στους χώρους των διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου και στα εργαστήρια αιματολογικών εξετάσεων.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφθηκε επίσης ενόψει των εισαγωγικών εξετάσεων στα Ελληνικά Πανεπιστήμια τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και ενημερώθηκε από το Διευθυντή της κ. Σωκράτη Σαβελίδη και τα στελέχη της για την ετοιμότητα της Υπηρεσίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Τέλος η υποψήφια βουλευτής, επισκέφτηκε την Εφορεία Αρχαιοτήτων συζήτησε με τη Διευθύντρια κ. Ανθή Μπάτζιου και τα στελέχη της Εφορείας για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Φθιωτιδών Θηβών στις Μικροθήβες, τον αρχαιολογικό χώρου του Διμηνίου και τα έργα αποκατάστασης στο Κάστρο της Σκιάθου.

Η κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά, τόνισε ότι η Υγεία, η Παιδεία και ο Πολιτισμός αποτελούν βασικούς πυλώνες για μια αναπτυγμένη κοινωνία και επεσήμανε ότι και οι τρεις αυτοί τομείς είναι στρατηγικής σημασίας για τη Νέα Δημοκρατία.

Πιο διαβασμένα