ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Την ΕΒΟΛ επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Τζούμας

Την ΕΒΟΛ επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Τζούμας

Στην ιστορική Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου (ΕΒΟΛ), βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον  Πρόεδρο κ. Στέφανο Διακομή, τα μέλη του Δ.Σ., τον Γενικό Διευθυντή κ. Νίκο Μπατζιάκα, τον Διευθυντή κ. Αντώνιο Μανωλάκη, τον Υποδιευθυντή Εργοστασίου κ. Γιώργο Τσουμπέκο Γεώργιος. την Υποδιευθύντρια Λογιστηρίου κα Μπερτζεμή Μαρία, τον Υποδιευθυντή του Εμπορικού Τμήματος κ. Άρη Συλλογιστό, τον Προϊστάμενο Πωλήσεων κ. Βαγγέλη Οικονόμου και άλλα στελέχη του Συνεταιρισμού

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού έκανε μια σύντομη παρουσίαση της ΕΒΟΛ τα δύσκολα χρόνια αλλά και το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που απέφερε καρπούς με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε έναν συνεταιρισμό-πρότυπο για τη χώρα στη νέα εποχή.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να περάσω το κατώφλι μιας επιτυχημένης εργοστασιακής μονάδας της ΕΒΟΛ που με τον κ. Διακομή στο τιμόνι της και το άξιο στελεχιακό δυναμικό έχει καταφέρει να είναι πρότυπο επιχειρηματικότητας αλλά και προσφοράς με θετικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία. Το κυριότερο, όμως, όλα αυτά τα έχει επιτύχει με ποιοτικά προϊόντα, βιολογικά ως επί το πλείστον, που πλέον έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό brand στην αγορά γάλακτος. Και τους καρπούς των προσπαθειών τους απολαμβάνουν όλοι: από τα μέλη του συνεταιρισμού που πωλούν τα προϊόντα τους στην καλύτερη τιμή στη χώρα, και τον ίδιο τον συνεταιρισμό που είναι κερδοφόρος μέχρι, φυσικά, την τοπική οικονομία, καθώς οι συνεχείς επενδύσεις δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, αλλά και ευκαιρίες για νέους συνεργάτες» τόνισε κατά την επίσκεψή του ο Νίκος Τζούμας.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία δέκα έτη έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις καθοριστικής σημασίας για τον συνεταιρισμό, συνολικού ύψους 10 εκατ. ευρώ, που εντάχθηκαν σε επενδυτικά επιδοτούμενα προγράμματα.

Νίκος Τζούμας

Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας

ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

 

Πιο διαβασμένα