ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Tην Παρασκευή στο Εκθεσιακό η κεντρική συγκέντρωση στον Βόλο του Χρήστου Μπουκώρου στον Βόλο

Tην Παρασκευή στο Εκθεσιακό η κεντρική συγκέντρωση στον Βόλο του Χρήστου Μπουκώρου στον Βόλο

Αύριο στις 20:00 στο Εκθεσιακό η κεντρική συγκέντρωση στον Βόλο του Χρήστου Μπουκώρου

Μία μεγάλη προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώνει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Από άκρη σε άκρη του νομού, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Χρήστος Μπουκώρος περιόδευσε σε κάθε περιοχή της χερσαίας και νησιωτικής Μαγνησίας και συνομίλησε με χιλιάδες κατοίκους.

Μίλησε για την κρισιμότητα των επικείμενων εθνικών εκλογών, ενημέρωσε για το έργο της κυβέρνησης την τελευταία 4ετία, αλλά και τους κεντρικούς στόχους της επόμενης.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις που χαρακτηρίστηκαν από μεγάλη συμμετοχή, αλλά και ένθερμη στήριξη στην υποψηφιότητά του, ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του για μεγάλα ζητήματα της Μαγνησίας.

Μεταξύ άλλων η ηλεκτροκίνηση Βόλου – Λάρισας, το πανεπιστημιακό έργο της πρώην Βαμβακουργίας, οι δασικοί χάρτες, η μεγάλη επένδυση στα Καλά Νερά, η αξιοποίηση του λιμανιού Βόλου, ο Ναύσταθμος στον Αλμυρό.

Η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του Χρήστου Μπουκώρου πέφτει αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου.

Η τελική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή, θα γίνει στις 8 το βράδυ, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, στο Πεδίον Άρεως, στη λεωφόρο Αθηνών.

Ο Χρήστος Μπουκώρος απευθύνει ευρύ κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να δώσουν βροντερό παρών και ηχηρό μήνυμα με τη συμμετοχή τους στην τελική κεντρική συγκέντρωση.

Και όπως λένε οι συνεργάτες του, την Παρασκευή το βράδυ στις 8, όλοι στο Εκθεσιακό! 

Πιο διαβασμένα