ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Περιοδεία στις Σποράδες από την Ουράνια Καθηνιώτη

Προεκλογικές ομιλίες στα Νησιά των Σποράδων πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Ουρανία Καθηνιώτη, η οποία κατάγεται από την Σκόπελο
Περιοδεία στις Σποράδες από την Ουράνια Καθηνιώτη

Πρώτο σταθμό για την υποψήφια Βουλευτή αποτέλεσε το νησί του Παπαδιαμάντη, η Σκιάθος. Ακολούθησε επίσκεψη και ομιλία στην Αλόννησο και κατέληξε στην Σκόπελο όπου έχει ήδη πραγματοποιήσει ομιλίες σε Νέο Κλίμα και Γλώσσα. Απόψε θα πραγματοποιηθεί η τελική κεντρική ομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων Ξενία στην Σκόπελο.  

Στην Σκιάθο παραβρέθηκαν μεταξύ πολλών φίλων και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Αθανάσιος Ζλατούδης , ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Σκιάθου κύριος Γεώργιος Λάζος καθώς και ο καλός φίλος κύριος Γεώργιος Σανιδάς µέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Β. Ε. (ΕΛΒΕ) και της Εταιρείας Παπαδιαµαντικών Σπουδών.   

Στην Αλόννησο με τον κύριο Παναγιώτη Βλάικο, τον κύριο Χρήστο Φλωρούς Αντιδήμαρχο Αλοννήσου και την κυρία Ζαφειρούλα Αναγνώστου Υποψήφια Βουλευτή στη Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές.

Στο Νέο κλίμα με το Πρόεδρο του χωριού κύριο  Βαρσαμά Καραγιώργο και τον κύριο Γεώργιο Πατσή Αντιπρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Σκοπέλου

Στη Γλώσσα παραβρέθηκαν ο Κύριος Αγάλος Φωτόπουλος Πρόεδρος του χωριού, οι Κύριοι Δημήτριος και Ευάγγελος Τσουκαλάς , η Κυρία Μαρία σύζυγος του κυρίου Ιωάννη Διοματάρη μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σκοπέλου και ο Αντιδήμαρχος κύριος Νικόλαος Βαφίνης . Μεταξύ αυτών πολλοί και καλοί φίλοι. 

Πιο διαβασμένα