ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ε. Αντώνιου: Ομιλία στην εκδήλωση οι ΝΕΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Ε. Αντώνιου: Ομιλία στην εκδήλωση οι ΝΕΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Η ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Έφης Αντωνίου-Χουβαρδά στην Κοινωνική Εκδήλωση "Οι νέοι μπαίνουν μπροστά, τολμηρά και δυνατά".

 

Φίλες και φίλοι,

Δύο περίπου μήνες πριν, ακριβώς από το ίδιο κεντρικό σημείο της πόλης μαζί με μια παρέα νέων μοιράστηκα το ξεκίνημά μου, το μεγάλο μου βήμα για την κεντρική πολιτική σκηνή. Οι νέοι αυτοί είναι σήμερα εδώ, όπως είναι δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Και αυτό με γεμίζει δύναμη και περηφάνια. Πριν δύο μήνες ήμαστε λιγότεροι, σήμερα είμαστε πιο πολλοί. Και είμαστε πιο πολλοί γιατί εσείς το κάνετε μεγαλύτερο, γιατί με εμπιστεύεστε και αυτό με τιμά. Αλλά μου επιβάλλει και το καθήκον, το καθήκον να αγωνιστώ για εσάς, για τη νέα γενιά, αλλά και για τους γονείς μας, για τα αδέρφια μας για τα παιδιά μας.

Αποφάσισα να μην κάνω κεντρική προεκλογική ομιλία. Άλλωστε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει σε όλους γνωστό, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μας τίμησε και μας μίλησε στο Βόλο. Έχει γίνει γνωστό και καθημερινά από εμάς τους υποψηφίους που το παρουσιάζουμε στα τοπικά μέσα, αλλά και σε όλες τις γειτονιές της πόλης, σε όλα τα χωριά της Μαγνησίας. Έχει γίνει γνωστό και από όλους εσάς που στις παρέες σας, στις οικογένειες σας, στο χώρο εργασίας σας παρουσιάσατε το Κυβερνητικό έργο και πόρτα-πόρτα, ψήφο-ψήφο ενισχύετε και στηρίζετε τη Νέα Δημοκρατία.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα σήμερα εδώ να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, από τους ανθρώπους που γνώρισα, από τις περιοχές που επισκέφτηκα, από τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς, τους Συλλόγους και τα Σωματεία που συνομίλησα. Και πιστέψτε με πήγα σε πολλά μέρη, από τη μία άκρη της Μαγνησίας ως την άλλη, από τα τρία νησιά μας έως τις πιο ορεινές και δύσβατες περιοχές. Συγκεράζοντας αυτή την εμπειρία λοιπόν, έχω να μοιραστώ μαζί σας ότι όλοι μα όλοι οι συμπολίτες μας, από όλες τις ηλικιακές ομάδες, από όλες τις επαγγελματικές αφετηρίες έχουν κοινή αγωνία, κοινό μέλημα, κοινή επιδίωξη το καλύτερο μέλλον, το καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά, για τους νέους ανθρώπους για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Επέλεξα επομένως να μοιραστούν μαζί μας τις σκέψεις τους για το μέλλον, για το πώς φαντάζονται, για το πώς ονειρεύονται, για το πως επιθυμούν το μέλλον τους στη Μαγνησία δύο νέοι άνθρωποι του τόπου μας, η κ. Μαρία Καραγιάννη, Συντονίστρια Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Αποστόλης Κουταρέλος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας.

Πριν δώσω το λόγο στους αγαπητούς μου καλεσμένους θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που σήμερα ήρθατε εδώ, να με συναντήσετε, να με υποστηρίξετε, αυτό με γεμίζει δύναμη και ενέργεια, να αγωνιστώ με περισσότερη δυναμική για εσάς. Και επειδή όπως καταλαβαίνετε όλοι οι υποψήφιοι στις εκλογές της 21ς Μαΐου έχουμε πραγματικά ανάγκη το σταυρό προτίμησης θα κλείσω για ακόμη μια φορά χαριτολογώντας και λέγοντας ότι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δε δυσκολευτείτε να με βρείτε γιατί θα είμαι στην πρώτη θέση.

Σας ευχαριστώ για αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι που μοιράζεστε μαζί μου, Στις 21 Μαΐου θα είναι η πρώτος του σταθμός. 

Πιο διαβασμένα