ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο Άγγελος Αγραφιώτης

Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο Άγγελος Αγραφιώτης

Τα γραφεία της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Μαγνησίας επισκέφθηκε στα πλαίσια της προεκλογικής του ενημέρωσης,  ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Άγγελος Αγραφιώτης.

Ο κ. Αγραφιώτης συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ Γεώργιο Πολύζο, ο οποίος τον ενημέρωσε ευχερώς για τα διαλαμβανόμενα στον τομέα της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε Μαγνησίας.

Ο κ Πολύζος αναφέρθηκε στην ικανοποιητική  πλήρωση των θέσεων στις οργανικές θέσεις των δασκάλων του νομού μας, τα τελευταία έτη,  συμπεριλαμβανομένων των σχολείων των Σποράδων. Η ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές που τη χρειάζονται,  είναι ακόμη μία μέριμνα των δασκάλων ειδικής αγωγής που υπηρετούν στη Α΄βάθμια  εκπαίδευση, και βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Στο 100% καλύπτονται οι μαθητές του νομού μας,  και με όλα τα διδακτικά βιβλία.

Ο κ. Αγραφιώτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την ικανοποίησή του για την ποιοτική εκπαίδευση που παρέχουν οι δάσκαλοι στα παιδιά μας στα πρώτα βήματά τους, στο νομό μας.

Τα Ελληνόπουλα έχουν δικαίωμα στη μάθηση και οι οικογένειές τους ουσιαστική στήριξη από την πολιτεία. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να τους την παρέχει.

Είναι απαράδεκτο εν έτη 2023,  να υπάρχουν μαθητές, οι οποίοι δεν λαμβάνουν το σχολικό γεύμα, εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών.

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις,  μπορεί να διασφαλίσει την επάρκεια στον Έλληνα δάσκαλο και  στην Ελληνική οικογένεια τη στήριξη που χρειάζεται, για να συνεχίσει η Ελλάδα να παράγει πολιτισμό και τα Ελληνόπουλα να πρωταγωνιστούν στη μάθηση.

 

Πιο διαβασμένα