ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σήμερα η Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση του Απόστολου Καναβού για την Νέα Ιωνία

Σήμερα η Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση του Απόστολου Καναβού για την Νέα Ιωνία

Για σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί η Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση του υποψηφίου Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Απόστολου Καναβού, στις 8 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου.

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Μετά την μεγαλειώδη, πραγματικά, πολιτική εκδήλωση της προηγούμενες εβδομάδας στον Βόλο καλώ όλους τους φίλους και τις φίλες να με τιμήσουν και σήμερα στην Κεντρική Πολιτική μου Εκδήλωση στην Νέα Ιωνία, στην αίθουσα του Μεταξουργείου, στις οκτώ το βράδυ.

Δεν επέλεξα τυχαία τη Νέα Ιωνία για να κλείσω, ουσιαστικά τον προεκλογικό μου αγώνα. Η Νέα Ιωνία με τον έντονο προσφυγικό στοιχείο, με ότι αυτό σηματοδοτεί. Με τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας, των Ποντίων και των Μικρασιατών, ενσαρκώνει το όραμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και του Προέδρου του, του Νίκου Ανδρουλάκη, για την αναγέννηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, για την Νέα Αλλαγή.

Σας καλώ, λοιπόν, απόψε να δώσουμε δυναμικό παρόν, το σύνθημα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ, ενωμένο και δυνατό, διεκδικώντας να φέρει ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στους πολίτες της Μαγνησίας, που τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί στο περιθώριο καταγράφοντας μία έντονη έλλειψη ουσιαστικής εκπροσώπησης.»

Πιο διαβασμένα