ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Χρυσές" Αγροκώστα και Μπακοστέργιου στα Τρίκαλα

"Χρυσές" Αγροκώστα και Μπακοστέργιου στα Τρίκαλα
Οι νεαρές αθλήτριες με τον προπονητή, Λευτέρη Πασσά

Δύο χρυσά μετάλλια ο απολογισμός για τις αθλήτριες του Βελεστίνου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων (13-14/5) και στο οποίο έλαβαν μέρος οι καλύτεροι αθλητές από την Θεσσαλία, την Φθιώτιδα και την Ευρυτανία.

Με ατομικό ρεκόρ 50:98 η Χρύσα Αγροκώστα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100μ. Όπως σημειώνει ο προπονητής της, Λευτέρης Πασσιάς, παρόλο που προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες ως μαθήτρια της Γ` Λυκείου, προπονείται καθημερινά αφού η αγάπη τις για τόν αθλητισμό είναι τεράστια. Συνδυάζοντας τις σχολικές υποχρεώσεις με τον στίβο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια καί ανταμείφθηκε με ένα χρυσό μετάλλιο και ατομικό ρεκόρ, παίρνοντας παράλλλα την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-20 Ανδρών - Γυναικών.

Η 16χρονη Σοφία Μπακοστέργιου αποτελεί ένα μεγάλο ταλέντο τών ρίψεων και το απέδειξε ξανά, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία με νέο ατομικό ρεκόρ 35,95μ.

Φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Νικήτρια στο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Μαγνησίας, στο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Κεντρικής Ελλάδας, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ-18 καί τώρα στο Διασυλλογικό Αντρών-Γυναικών. Η νεαρή αθλήτρια επίσης προκρίθηκε στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κ-18 Κ-20 και Ανδρών-Γυναικων.