ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στο Τελωνείο και τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας ο Νίκος Τζούμας

Στο Τελωνείο και τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας ο Νίκος Τζούμας

Στο τελωνείου του Βόλου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τζούμας όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Δεμίρη.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας αναπτύχθηκαν τα προβλήματα στελέχωσης κυρίως αυτών των νησιών, προβλήματα που είναι πανελλαδικά και διαχρονικά. Ο Νίκος Τζούμας με τον κ Δεμίρη επισκέφτηκε τους χώρους εργασίας και τα στελέχη του Τελωνείου δεχόμενος τις ευχές όλων για εκλογή.

Αμέσως μετά έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Χρήστο Βενέτη με κύριο θέμα συζήτησης την Ιατρική Δημόσια κάλυψη των νησιών των Β. Σποράδων.

Oι νησιώτες όπως τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας Νίκος Τζούμας αισθάνονται πολίτες β’ κατηγορίας και οφείλει ο Ιατρικός κόσμος είτε μέσω των Επισκεπτών Υγείας, είτε μέσα από την τηλεϊατρική να δώσει βαρύτητα σε αυτούς τους πολίτες. Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ήδη έχει αναλάβει τις πρωτοβουλίες και σύντομα θα υπάρχουν σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση όπως ο ίδιος υποσχέθηκε κατά την συνάντηση.

Νίκος Τζούμας

Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας

ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

 

Πιο διαβασμένα