ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Επισκέψεις Χρ. Μπουκώρου σε βιομηχανικές μονάδες και συνάντηση με λιμενεργάτες και απόστρατους αξιωματικούς του στρατού

Επισκέψεις Χρ. Μπουκώρου σε βιομηχανικές  μονάδες και συνάντηση με λιμενεργάτες και απόστρατους αξιωματικούς του στρατού
Φωτογραφίες από τις σημερινές επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου

Συνεχίζοντας το έντονο πρόγραμμα των συναντήσεών του ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί αρχικά τους λιμενεργάτες, την ένωση απόστρατων αξιωματικών στρατού και εν συνεχεία περισσότερες από δέκα βιομηχανικές μονάδες.

Ο Χρήστος Μπουκώρος στο πλαίσιο των επισκέψεων του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για ακόμη μία φορά με εργαζόμενους και εργοδότες, αφού είναι μια τακτική που ακολουθεί ο υποψήφιος στην προσπάθεια του να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και τα ζητήματα που τον απασχολούν.

Ξεδίπλωσε όλο το έργο της τετραετούς διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πιο σημαντικούς σταθμούς την αύξηση μισθών σε ιδιωτικό, αλλά και δημόσιο τομέα, και τις αυξήσεις που δόθηκαν μετά από χρόνια στους συνταξιούχους.

Ο διάλογος σε όλες τις περιπτώσεις διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα με τους εργαζομένους, αλλά και τους εργοδότες να συγχαίρουν τον Χρήστο Μπουκώρο, τονίζοντας ότι είναι ο μοναδικός που δείχνει εμπράκτως, μέσω των συνεχών και αλλεπάλληλων παρεμβάσεών του, το ενδιαφέρον του για ζητήματα και την ανάπτυξη της Μαγνησίας.

Πιο διαβασμένα