ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στην Νέα Ιωνία ο Αποστόλης Καναβός

Στην Νέα Ιωνία ο Αποστόλης Καναβός

Την Νέα Ιωνία επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Απόστολος Καναβός, συνομιλώντας με πολίτες σχετικά με το πρόγραμμα του Κινήματος και τις θέσεις του και καταγράφοντας τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Καταρχήν, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, περιόδευσε στην Λαϊκή αγορά στην περιοχή του Παλιού Νεκροταφείου όπου μίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές . Ο κ. Καναβός άκουσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και οι μικροπωλητές των λαϊκών, ως συνέπεια των πολιτικών, που τα τελευταία χρόνια, εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τον πρωτογενή τομέα και την στήριξη των μικρομεσαίων, δεσμευόμενος ότι και μετά τις εκλογές θα βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων του μόχθου και της παραγωγής, πράγμα που διαχρονικά υπηρετεί τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ίδιος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λαϊκή συζήτησε με τους πολίτες για τα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας και, ειδικά, το θέμα της ακρίβειας που αποτελεί θηλιά, ειδικά για τα μεσαία και χαμηλά στρώματα του πληθυσμού.

Εν συνεχεία, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε την εμπορική αγορά της Λεωφόρου Ειρήνης και της οδού Αναπαύσεως, συζητώντας για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την στήριξη των εμπόρων, έ3να φλέγον ζήτημα που αφορά το σύνολο του εμπορικού κόσμου της περιοχής μας.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην περιοχή, ο κ. Καναβός επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ της περιοχής όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη.

Παράλληλα, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες της Νέας Ιωνίας για την Κεντρική του ομιλία, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, στο Μεταξουργείο.

Πιο διαβασμένα