ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Η Πλεύση Ελευθερίας στο Χωριό της Ελευθερίας

Προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στις Σταγιάτες Πηλίου
Η Πλεύση Ελευθερίας στο Χωριό της Ελευθερίας

Το καράβι της Πλεύσης Ελευθερίας έφτασε στο Χωριό της Ελευθερίας, στο χωριό των αγωνιστών για το νερό ως δημόσιο αγαθό και το καθαρό περιβάλλον.

Η είσοδος της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του κινήματος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στην Βουλή θα διαμορφώσει ριζικά το υπάρχον πολιτικό σκηνικό και οι αγώνες που θα δώσει το κόμμα μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς καύση σκουπιδιών και πλατφόρμες LNG, καθώς και για τα δημόσια αγαθά του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού είναι τα θέματα που συζητήθηκαν με τους κατοίκους από τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας, Κάϊρα Γιάννη, Κοντογιάννη Άννα, Μαγκουρίτσα Βασίλη , Πατσιαντά Μαργαρίτη και Ευγενία Φραγκουδάκη.

Σημαντική δε ήταν και η παρέμβαση του υποψηφίου Βουλευτή Επικρατείας Βαρδάκη Κωνσταντίνου για τις Ευρωπαϊκές εξελίξεις για τα θέματα οικονομίας και περιβάλλοντος και τις θέσεις σε αυτά, της Πλεύσης Ελευθερίας.

Εν συνεχεία οι κάτοικοι μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του κινήματος - κόμματος παρακολούθησαν συμμετέχοντας ενεργά και χαιρετίζοντας ένθερμα την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, αμεσοδημοκρατική διαδικασία του Debate με τους πολίτες, που διεξήχθη διαδικτυακά από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Είμαστε παντού

Ερχόμαστε από παντού

Στις 21 του Μάη Ψηφίζουμε για την ζωή μας

Δίνουμε Ζωή στην Βουλή.

Πιο διαβασμένα