ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά: Επίσκεψη στην Πυροσβεστική, το Χημείο και την ΑΝΑΣΣΑ

Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά: Επίσκεψη στην Πυροσβεστική, το Χημείο και την ΑΝΑΣΣΑ

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου επισκέφθηκε η Υποψήφια Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά, στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας κ. Βαγγέλη Λιακόπουλο, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ. Νίκο Ιεραιμία, τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Μαγνησίας κ. Απόστολο Κουφογιώργο και όλο το δυναμικό της Υπηρεσίας και ξεναγήθηκε στους χώρους της Πυροσβεστικής, όπου συζήτησαν για την αναγκαιότητα μετεγκατάστασης της Υπηρεσίας σε νέο κτίριο το οποίο θα καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του ανθρωπίνου δυναμικού και του εξοπλισμού της Υπηρεσίας, με νέα χωροθέτηση του κτιρίου εκτός του κέντρου της πόλης.

Στη συνέχεια η υποψήφια Βουλευτής επισκέφτηκε τη Χημική Υπηρεσία Βόλου, όπου συζήτησε με τα στελέχη της Υπηρεσίας για τους ελέγχους που διενεργούν, για την συνεργασία της Υπηρεσίας με άλλους Δημοσίους Φορείς καθώς και για συνταξιοδοτικά θέματα του Δημοσίου τομέα.

Τέλος η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφτηκε τη Γενική Κλινική και τα Πολυιατρεία ΑΝΑΣΣΑ, όπου ξεναγήθηκε από τον κ. Σωτήρη Ντούμα, Εμπορικό Διευθυντή, στις διοικητικές Υπηρεσίες και στους νέους χώρους των ιατρείων. Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά ενημερώθηκε επίσης από τη Διευθύνουσα της Κλινικής για τις υπηρεσίες που προσφέρονται εντός της κλινικής.

Πιο διαβασμένα