ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Xρήστος Μπουκώρος από Αργαλαστή: Σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή

Xρήστος Μπουκώρος από Αργαλαστή: Σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή
Φωτογραφίες από τη χθεσινή συγκέντρωση στην Αργαλαστή του βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιου Χρήστου Μπουκώρου

Την προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες Κυριακή ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, στην πλατεία της Αργαλαστής.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνάντησε τη θερμή υποδοχή των κατοίκων της περιοχής, ενώ πολλές φορές στη διάρκεια της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε, παρουσιάζοντας το κυβερνητικό έργο σε όλα τα επίπεδα την τελευταία 4ετία, σε μία περίοδο μάλιστα με πολλαπλές κρίσεις, καθώς και τις πρωτοβουλίες που ο ίδιος ανέλαβε για την προώθηση μεγάλων και μικρότερων ζητημάτων της Μαγνησίας, αλλά και του Νοτίου Πηλίου.

Πολλές δεκάδες κάτοικοι της Αργαλαστής, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, έσπευσαν να ακούσουν τον Χρήστο Μπουκώρο και να συζητήσουν μαζί του, καθώς ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος που πραγματοποίησε ανοικτή εκδήλωση στην περιοχή.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη χθεσινή συγκέντρωση ήταν κυρίως τα αγροτικά και οι προοπτικές για τoν πρωτογενή τομέα, όπως και η τουριστική ανάπτυξη του Νοτίου Πηλίου, με τους κατοίκους να επικροτούν τις πρωτοβουλίες του βουλευτή για την απεμπλοκή της μεγάλης τουριστικής επένδυσης στα Καλά Νερά, που πλέον ολοκληρώνεται με γοργούς ρυθμούς, θα αλλάξει τη φυσιογνωμία της περιοχής, καθώς θα προσελκύσει τουρίστες υψηλού εισοδήματος, ενώ θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Επιπλέον, ο βουλευτής αναφέρθηκε καταχειροκροτούμενος σε ζητήματα που άπτονται των περιουσιών των κατοίκων Πηλίου, όπως το κτηματολόγιο, οι δασικοί χάρτες και η δόμηση εκτός σχεδίου, παρουσιάζοντας τις πρωτοβουλίες του και τις παρεμβάσεις του και σε αυτόν τον τομέα.

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον Χρήστο Μπουκώρο για τις προσπάθειές του σχετικά με τα ζητήματα που τους αφορούν άμεσα και δήλωσαν τη στήριξή τους, ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά του και την επόμενη τετραετία.

 

Πιο διαβασμένα