ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Θετικός ο απολογισμός της σεζόν

Διαγόρας: Θετικός ο απολογισμός της σεζόν

Η Διοίκηση του Α.Ε.Σ. "Διαγόρας " κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της φετινής χρονιάς αισθάνεται δικαιωμένη, καθώς οι στόχοι του συλλόγου επιτεύχθηκαν σε μεγάλο βαθμό. 

Η ομάδα ξεκίνησε με διακυμάνσεις στην απόδοσή της γεγονός που έφερε την παραίτηση του προπονητή Μιχ, Βαγγόπουλου στα μέσα της περιόδου. Ακόμη πολλοί από τους έμπειρους παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε αρχικά  ο σύλλογος εγκατέλειψαν για διάφορους λόγους. 

Πάραυτα συνεχίσαμε φέρνοντας στον πάγκο της ομάδας τον Στέργιο Σιαμέτη και προωθώντας την σταδιακή ανανέωση της ομάδας. 

Με ηρεμία και σωστή δουλειά η ομάδα ανέκαμψε (τελική 4η θέση με 34 βαθμούς) και πέτυχε τους στόχους της. Είναι αλήθεια ότι περάσαμε και δύσκολες στιγμές, νοιώσαμε να αδικούμαστε από διαιτητικές αποφάσεις αλλά αποφασίσαμε να μην δώσουμε συνέχεια.

Ακόμη θέλουμε να συγχαρούμε τον προπονητή Στέργιο Σιαμέτη και όλους τους αθλητές του συλλόγου που έδωσαν την ψυχή τους για την ομάδα. Να ευχαριστήσουμε επίσης όσους μας βοήθησαν οικονομικά με εισφορές και χορηγίες αλλά και τον απλό κόσμο της ομάδας που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε.

Τέλος οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια την ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου για την κατάκτηση του τίτλου, ευχόμενοι καλή πορεία στην Α τοπική κατηγορία.

Πιο διαβασμένα