ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στην Ένωση αποστράτων Αεροπορίας και στο Επιμελητήριο Μαγνησίας ο Αθ. Λιούπης

Στην Ένωση αποστράτων Αεροπορίας και στο Επιμελητήριο Μαγνησίας ο Αθ. Λιούπης

 

Συνεχείς είναι οι συναντήσεις του Βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψηφίου κ. Αθανάσιου Λιούπη με φορείς και συλλόγους, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, να συζητήσει μαζί τους τα πεπραγμένα, αλλά και να καταγράψει προβλήματα και ζητήματα που θέλουν βελτιώσεις.

Ο κ. Λιούπης προ ημερών επισκέφθηκε την Ένωση αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, όπου ανέλυσε στους παρευρισκόμενους όσα έπραξε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα. Παράλληλα μετέφερε την δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για ειδικό μισθολόγιο στις ένοπλες δυνάμεις από την 1/1/24, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ένστολων. Ευχαρίστησε  όλους τους απόστρατους αξιωματικούς και τις οικογένειές τους για την προσφορά τους στην πατρίδα και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στην επίλυση ζητημάτων που τους αφορούν.

Ακόμη, ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε και το Επιμελητήριο Μαγνησίας και συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη και τα μέλη του ΔΣ για την πορεία των επαγγελματικών της Μαγνησίας. Επισημάνθηκε ότι αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στήριξε τους επαγγελματίες, πάντα με βάση τα δημοσιονομικά περιθώρια, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ελληνική οικονομία. Με επιστρεπτέες προκαταβολές, μειώσεις φόρων, ενισχύσεις για την ενεργειακή κρίση, χρηματοδοτικά εργαλεία, μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών και πολλές ακόμη παρεμβάσεις κράτησε όρθια την ελληνική επιχειρηματικότητα, παρά τις συνεχείς εξωγενείς κρίσεις.

Ο κ. Λιούπης εξήρε την στάση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας καθ’ όλη αυτή την περίοδο, που στήριξε ουσιαστικά τα μέλη του, αλλά και για την εξωστρέφειά του, συμμετέχοντας σε επαγγελματικές και τουριστικές εκθέσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του νομού, των επιχειρήσεων, αλλά και του τουριστικού προϊόντος.

Τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου μετέφεραν στον κ. Λιούπη τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, με τον υποψήφιο Βουλευτή να δεσμεύεται πως θα εργαστεί, όπως έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτική του θητείας, για την εξεύρεση λύσεων.

 

Πιο διαβασμένα