ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Απόστολος Καναβός: "Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών της Μαγνησίας"

Απόστολος Καναβός: "Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών της Μαγνησίας"

Τον Αλμυρό και το Βελεστίνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Καναβός, στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί στις περιοχές της Μαγνησίας και της απευθείας επικοινωνίας του με τους πολίτες.

Αρχικά, το Σάββατο το πρωί ο κ. Καναβός βρέθηκε στον Αλμυρό, όπου  επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της περιοχής, συνομιλώντας με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημερώνοντάς του για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Εν συνεχεία περπάτησε στην εμπορική αγορά και σε γειτονιές της περιοχής, συνομιλώντας με τους εμπόρους και τους πολίτες, για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, και ευχαριστώντας τους για την θερμή υποδοχή τους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, Η θερμή υποδοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών, μας γεμίζει με δύναμη αλλά και ελπίδα ότι η Νέα Αλλαγή του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη είναι, πλέον, πολύ κοντά, ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών της Μαγνησίας.

Το διαπιστώνουμε και σήμερα στον Αλμυρό, στο Κέντρο Υγείας, την αγορά, στις γειτονιές της πόλης... Και σας ευχαριστώ θερμά για αυτό

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε στο Βελεστίνο, όπου μεταξύ άλλων συνομίλησε με νέους της περιοχής για τις ανησυχίες τους για τις μελλοντικές προοπτικές της περιοχής τους, συζητώντας μαζί τους για τις λύσεις εκείνες που θα μπορούσαν να συγκρατήσουν τους νέους στον τόπο κατοικία τους

Σε Διμήνι και Σέσκλο

Την Κυριακή ο κ. Καναβός επισκέφθηκε το Διμήνι. Εκεί, αφού αρχικά εκκλησιάστηκε, συνομίλησε με πολίτες της περιοχής, ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την στήριξη στο πρόσωπό τους, ενώ εν συνεχεία επισκέφθηκε το Σέσκλο, όπου συνάντησε φίλους και υποστηρικτές του.

Πιο διαβασμένα