ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Επσικέψεις σε φορείς και υπηρεσίες από την Ουρανία Καθηνιώτη

Η Υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Ουρανία Καθηνιώτη, στο Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Β. Σοράδων, στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, την Πυροσβεστική, το Τελωνείο και τους Λιμενεργάτες
Επσικέψεις σε φορείς και υπηρεσίες από την Ουρανία Καθηνιώτη

Κατά την παραμονή μου στο Βόλο για να παραστώ στη ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επιστέφτηκα την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων για να συναντήσω και να συνομιλήσω με συναδέλφους κτηνιάτρους στο Τμήμα Κτηνιατρικής.

Η κτηνιατρική υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη παρόλο που οι αρμοδιότητες είναι πάρα πολλές και οι συνάδελφοι πρέπει να εργάζονται και εκτός έδρας για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της περιφερειακής ενότητας.

Στη συνέχεια συναντήθηκα με  το σύλλογο Κτηνιάτρων Μαγνησίας. Ο πρόεδρος κος Παύλος Σταμόπουλος και ο γραμματέας κος Λευτέρης Χριστόπουλος τόνισαν την αναγκαιότητα μετατροπής του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου σε  πρόσωπο δημοσίου δικαίου ώστε να έχει περισσότερες δικαιοδοσίες για την προστασία του κτηνιατρικού επαγγέλματος. Μιλήσαμε για το νέο νόμο για την διαχείριση των ζώων συντροφιάς και ανταλλάξαμε απόψεις για τα σημεία του νόμου που θα πρέπει να τεθούν ξανά σε συζήτηση. 

Ακολούθησε  επίσκεψη στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Βόλου. Εκεί έγινε εκτενής συζήτηση για το πρόβλημα στέγασης των πυροσβεστών που μετακινούνται στα νησιά και  για την αναγκαιότητα μετεγκατάστασης  της Πυροσβεστικής του Βόλου σε νέο κτίριο. Στην ομιλία του στο Βόλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως στο κυβερνητικό σχέδιο έχει συμπεριληφθεί το κτιριακό πρόβλημα της Πυροσβεστικής Βόλου και θα είναι στις άμεσες προτεραιότητες την επομένη μέρα των εκλογών.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στο Τελωνείο Βόλου, στους εκτελωνιστές και τους Λιμενεργάτες. 

Πιο διαβασμένα