ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σε Ευξεινούπολη, Σούρπη και Πλάτανο ο Χρ. Μπουκώρος

Σε Ευξεινούπολη, Σούρπη και Πλάτανο ο Χρ. Μπουκώρος
Φωτογραφίες από τη χθεσινή περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου.

Μεγάλες συγκεντρώσεις του Χρ. Μπουκώρου σε Ευξεινούπολη, Σούρπη και Πλάτανο

Θερμής υποδοχής σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις έτυχε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος στην Ευξεινούπολη, στη Σούρπη και στον Πλάτανο, συνεχίζοντας τις περιοδείες του, τις ομιλίες και τις συζητήσεις με κατοίκους σε όλες τις περιοχές της Μαγνησίας.

Οι συγκεντρώσεις στις τρεις αυτές περιοχές προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση για τη μαζική συμμετοχή τους, αλλά και για τον παλμό τους. Χαρακτηριστικό των συγκεντρώσεων σε Ευξεινούπολη, Σούρπη και Πλάτανο, όπως και σε κάθε άλλη περιοχή που περιοδεύει και μιλά ο υποψήφιος βουλευτής, το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες ήταν αποκλειστικά και μόνο κάτοικοι των περιοχών.

Ο Χρήστος Μπουκώρος μίλησε στην Ευξεινούπολη στον πεζόδρομο, μπροστά από το καφενείο του Καραφέρη, με τους κατοίκους να μιλούν για τη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ. Ακολούθησε ομιλία στον Πλάτανο στο καφενείο του Χριστοδούλου. και  στη συνέχεια εκτενής διάλογος στη Σούρπη, στην ταβέρνα του Κατσαμπέκη.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών, ξεδίπλωσε με την ομιλία του το έργο της κυβέρνησης και τη βαρύτητα που δόθηκε την τελευταία τετραετία στην εθνική άμυνα, στην ανάπτυξη της χώρας, στην αύξηση των μισθών και των συντάξεων, στην αγροτική παραγωγή και οικονομία.

Μίλησε για τα ζητήματα των παραγωγών, για τα οποία δέχθηκε σε όλες τις περιοχές πολλές ερωτήσεις και επισημάνσεις, με αποτέλεσμα να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος, όπως για το κόστος παραγωγής, αλλά και τις προσπάθειες της κυβέρνησης να στηρίξει τους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Αναφέρθηκε σε έργα που προχωρούν ή σχεδιάστηκαν, με έμφαση τη λιμνοδεξαμενή Ξηριά, τις παρεμβάσεις του για τον Ναύσταθμο Αλμυρού, αλλά και στο σημαντικό έργο Λεύκης Πτελεού  - Νηές Σούρπης. Ένα έργο πνοής για την περιοχή, που ο ίδιος διεκδίκησε και πλέον είναι δημοπρατημένο.

Πολλές φορές στη διάρκεια των ομιλιών του ο Χρήστος Μπουκώρος δέχονταν το δυνατό χειροκρότημα των κατοίκων, σε ένδειξη επικρότησης των λεγομένων του, αλλά και του κοινοβουλευτικού του έργου, ενώ ο ίδιος επισήμανε σε κάθε περίπτωση τη σταθερή και ειλικρινή σχέση που έχει αποκτήσει με τους κατοίκους, διαβεβαιώνοντας ότι θα παραμείνει πάντοτε έτσι, με έγνοια για τα προβλήματά και τις ανησυχίες τους και βασισμένη στην αλήθεια και μόνο.

Οι μαζικές συγκεντρώσεις, αλλά και οι εγκάρδιες ευχές τους προς τον βουλευτή να συνεχίσει να τους εκπροσωπεί δυναμικά στη Βουλή, επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη της Ευξεινούπολης, της Σούρπης και του Πλατάνου στο πρόσωπο του Χρήστου Μπουκώρου.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής περιόδευσε σε Μικροθήβες, Αϊδίνι και Κρόκιο και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών. 

Πιο διαβασμένα