ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στη Δημοτική Ενότητα Μηλεών, υποψήφιοι βουλευτές της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Στη Δημοτική Ενότητα Μηλεών, υποψήφιοι βουλευτές της «Πλεύσης Ελευθερίας»

 

 

Οι Πηλιορείτες υποψήφιοι βουλευτής του κόμματος « Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου»  Άννα Λ. Κοντογιάννη στο ψηφοδέλτιο Μαγνησίας και Ντίνος Δ. Βαρδάκης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα επισκεφθούν το επόμενο διάστημα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών του Δήμου Νοτίου Πηλίου. 

Θα βρίσκονται στις  Μηλιές  (πλατεία) για προεκλογική συνάντηση με τους πολίτες την  Tρίτη 16/5 στις 7 μμ. Θα παρουσιάσουν το δημοκρατικό πρόγραμμα της « Πλεύσης Ελευθερίας» σχετικά με την οικονομία, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Την Τετάρτη 17/5 στις 7 μμ, θα μιλήσουν στη πλατεία των Πινακατών  αναφορικά με την αγροτική πολιτική, την εγκατάλειψη του χωριών της Ελλάδας από το Κράτος των Αθηνών, την αντιμετώπιση του προβλήματος απομόνωσης του Πηλίου λόγω παντελούς έλλειψης σύγχρονης οδικής υποδομής και έργων που υποστηρίζουν τους αγρότες και τον αγροτουρισμό.

Οι δυο Πηλιορείτες υποψήφιοι βουλευτές της «Πλεύσης Ελευθερίας» προσκαλούν όλες τις Πηλιορείτισσες, τις Βολιώτισσες, τους Πηλιορείτες και τους Βολιώτες στην Κεντρική Προεκλογική τους oμιλία που θα λάβει μέρος στη προβλήτα των Καλών Νερών την Πέμπτη 18/5 στις 7μμ.

Πιο διαβασμένα