ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σε όλες τις μαμάδες χρωστάμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, ώστε να μην αγωνιούν

Μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Βίκυς Τσεκούρα, για την Γιορτή της Μητέρας
Σε όλες τις μαμάδες χρωστάμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, ώστε να μην αγωνιούν
Σήμερα γιορτάζει η μητέρα και επομένως και η γυναίκα. Η γυναίκα ως μητέρα που γεννάει παιδιά, ως μητέρα που μεγαλώνει παιδιά, η γυναίκα ως μητέρα που «γεννάει» τα παιδιά της καρδιάς, ως μητέρα που συνεχίζει να ζει και να αγαπά τα παιδιά της στον ουρανό. Γιορτάζει η καθημερινή μητέρα που ξυπνά τα παιδιά για το σχολείο, που φροντίζει για την υγεία και τη διατροφή τους, που μοχθεί για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, που τρέχει όλη μέρα για να προλάβει τα πάντα, που ενώ δουλεύει νιώθει τύψεις γιατί δεν βλέπει τα παιδιά της, που σφίγγει τα δόντια κάθε φορά που μαλώνει με τα παιδιά της, που κλαίει σιωπηρά κάθε φορά που δεν έχει χαρτζιλίκι να δώσει στα παιδιά της. Σήμερα πανηγυρίζει η μάνα που ζει και ανασαίνει για τα παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα της αλλά και από την καρδιά της. Πανηγυρίζει η μάνα που είναι πηγή ζωής και ακούραστη συνοδοιπόρος στο βίο μας και που αγόγγυστα κάνει το δάκρυ χαμόγελο. Είναι χρέος όλων μας να τιμούμε την μητέρα που έχουμε ή είχαμε και κυρίως την γυναίκα που μας χάρισε την ζωή ή που έφερε στον κόσμο τα παιδιά μας!
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ: ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
 
Σε όλες αυτές τις μαμάδες χρωστάμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, ώστε να μην αγωνιούν. Χρωστάμε την δημόσια υγεία και παιδεία που αξιζουν, ώστε να νιώθουν την ασφάλεια για τα παιδιά τους αλλά και τις ίδιες. Για όλες τις μαμάδες, για όλα τα παιδιά και για όλες τις οικογένειες πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά μαζί για ένα καλύτερο μέλλον.

Πιο διαβασμένα