ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ομιλία Χρ. Μπουκώρου σε ετεροδημότες: Η πρώτη κάλπη είναι η σημαντικότερη

Ομιλία Χρ. Μπουκώρου σε ετεροδημότες: Η πρώτη κάλπη είναι η σημαντικότερη
Φωτογραφίες από τη ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου  σε ετεροδημότες Αθηνών στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

 

Οι ετεροδημότες αγκάλιασαν την υποψηφιότητα του Χρ. Μπουκώρου 

Ομιλία πραγματοποίησε την προηγούμενη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Αντώνης Τρίτσης» μίλησε σε ετεροδημότες των Αθηνών, την προηγούμενη Δευτέρα, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Σε πυκνό ακροατήριο, από πολίτες καταγόμενους από τον Βόλο και από όλες τις περιοχές της χερσαίας και νησιωτικής Μαγνησίας, ο υποψήφιος βουλευτής παρουσίασε τις προσπάθειές του για τον νομό καθ’ όλη τη διάρκεια της 4ετίας.

Διακοπτόμενος πολλές φορές στη διάρκεια της ομιλίας του από παρατεταμένα χειροκροτήματα, αναφέρθηκε στο έργο της ηλεκτροκίνησης Βόλου - Λάρισας, στην επένδυση στα Καλά Νερά, στο μεγάλο πανεπιστημιακό έργο στην πρώην Βαμβακουργία, στον Ναύσταθμο στον Αλμυρό, στην επίλυση του ζητήματος των δασικών χαρτών, αλλά και σε άλλες παρεμβάσεις του για μεγάλη ή μικρότερα ζητήματα που αφορούν όλες τις περιοχές της Μαγνησίας. 

Ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε στη σημασίας της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας ότι η πρώτη κάλπη είναι η σημαντικότερη, καθώς οι πολίτες θα επιλέξουν ποιος θα τους κυβερνήσει. Τόνισε ότι ένα νέο πισωγύρισμα σε μια νέα περίοδο καθυστερήσεων και αβεβαιότητας θα στοιχήσει ανυπολόγιστα στη χώρα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες δεν θα το επιτρέψουν.

Στην αρχή της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Βολιώτης, Γιώργος Ξηραδάκης, τον υποψήφιο βουλευτή προσφώνησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Απόστολος Κουταρέλος, ο οποίος έκανε ευρείες αναφορές στις παρεμβάσεις του Χρ. Μπουκώρου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής, επί σειρά ετών βουλευτής Μαγνησίας, Γιώργος Σούρλας, ο οποίος απευθυνόμενος στους ετεροδημότες της εκδήλωσης τούς κάλεσε να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ζήτησε και τη δυναμική στήριξη του Χρήστου Μπουκώρου, αιτιολογώντας ότι είναι ικανότατος κοινοβουλευτικός, με μακρά επαγγελματική και πλέον και πολιτική πορεία, μέσω της οποίας προασπίζει τα συμφέροντα του Βόλου και διεκδικεί για τη Μαγνησία, όπως με έμφαση υπογράμμισε.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι ετεροδημότες της Μαγνησίας -όσοι δεν ψηφίζουν στα εκλογικά τμήματα των ετεροδημοτών της Αθήνας- δεσμεύτηκαν να έρθουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, στη Μαγνησία, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για να στηρίξουν τον Κυριακό Μητσοτάκη, τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και την υποψηφιότητα του Χρήστου Μπουκώρου.

 

Πιο διαβασμένα