ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Νίκος Τζούμας: Στο "περίμενε" εκατοντάδες γυναίκες σε Σκιάθο και Σκόπελο για εξετάσεις μαστογραφίας

Του Νίκου Τζούμα, υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής
Νίκος Τζούμας: Στο "περίμενε" εκατοντάδες γυναίκες σε Σκιάθο και Σκόπελο για εξετάσεις μαστογραφίας

Στο "περίμενε..." παραμένουν πάνω από 140 γυναίκες μόνο στη Σκιάθο και άλλες τόσες στη Σκόπελο για τις εξετάσεις μαστογραφίας που οι Υποψήφιοι πλέον Βουλευτές της ΝΔ Μαγνησίας είχαν εξαγγείλει με ξέφρενους πανηγυρισμούς, κάνοντας «κούρσες πρωταθλητισμού» των email στα ΜΜΕ για την κατοχύρωση της επιτυχίας τους.

Έκτοτε, αναφέρει ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησιας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τζούμας, έχουν περάσει 3 μήνες χωρίς φωνή και ακρόαση από τους ίδιους και αφήνοντας "παγωμένη" κάθε ενέργεια του προγράμματος Φώφη Γεννηματά. Χωρίς ίχνος υπευθυνότητας καταδικάζουν - εν γνώσει τους αυτή τη φορά - στην αναμονή σημαντικών ιατρικών εξετάσεων και εκτρέπουν τις γυναίκες να μεταβούν στις πόλεις η σε ιδιωτικές δομές. 

Η υγεία των πολιτών και κυρίως των νησιωτών δεν είναι διαπραγματεύσιμη ούτε κομματικά εκμεταλλεύσιμη. Καλούμε την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, την 5ηΥΠΕ, των Δήμων Σκιάθου – Σκοπέλου, αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς να δράσουν αποτελεσματικά και οι εξετάσεις μαστογραφίας να υλοποιηθούν άμεσα και όχι τον Οκτώβριο όπως ακούγεται !

 

Πιο διαβασμένα