ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επειδή μας το ζητήσατε

Μέρα αυτονόητων ανακοινώσεων τονίζει πως είναι η σημερινή ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και επικεφαλής του συνδυασμού "Όλοι μαζί, μπροστά", Χαράλαμπος Πάσχος... ρίχνοντας τα βαριά χαρτιά στην παρτίδα των αυτοδιοικητικών εκλογών
Επειδή μας το ζητήσατε

Με διαδοχικές ανακοινώσεις ο κ. Πάσχος έκανε γνωστό πως εκ νέου υποψήφιοι με την παράταξη στις ερχόμενες εκλογές θα είναι οι Απόστολος Παπατόλιας, Γιώργος Κοντοκλώτσης και Κώστας Πανομμάτης ενώ προστίθεται και οι Βαγγέλης Τσιονάρας και Πόπη Χουτζούμη.

Αναλυτικά, η ενημέρωση προς το Μουσικό Βαγόνι

Επειδή μας το ζητήσατε αν και ήταν αυτονόητο!

Ο Αποστόλης Παπατόλιας αν και πρώτη φορά εκλεγμένος ήταν από τους πιο ενεργούς και δυναμικούς συμβούλους σε όλες τις εκφάνσεις της αντιπολίτευσης που πηγάζουν από τον θεσμικό μας ρόλο.

Με συνεχείς παρεμβάσεις τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στα ηλεκτρονικά αλλά και στα έντυπα μέσα ενημέρωσης έδινε συνεχώς στο στίγμα της παράταξής μας χωρίς εκπτώσεις!

Καλή επιτυχία φίλε Απόστολε!

Είπαμε, μέρα των αυτονόητων σήμερα!

Ένας ακόμη στυλοβάτης της παράταξής μας, ο Γιώργος ο Κοντοκλώτσης από το Ριζόμυλο, εκλεγμένος και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος από προηγούμενη θητεία μας θα είναι ξανά μαζί μας στην προσπάθεια που κάνουμε να πάμε τον τόπο μας, Όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ!

Καλή επιτυχία φίλε Γιώργο!

Μέρα των αυτονόητων σήμερα!

Τι να πω για τον φίλο Κώστα Πανομμάτη.

Απο τους στυλοβάτες της παράταξής μας, στα δύσκολα έβαλε και συνεχίζει να βάζει πλάτη, είμαι πολύ περήφανος που τον έχουμε μαζί μας.

Καλή επιτυχία φίλε Κώστα!

Είμαι πολύ περήφανος γιατί σήμερα ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Τσιονάρα από την Κοκκίνα Περιβλέπτου.

Ο Βαγγέλης είναι από τους νέους εκείνους που προτίμησε να μείνει με την οικογένειά του στην Κοκκίνα,τον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει ιδιαίτερα.

Ασχολείται με την κτηνοτροφία και είναι από αυτούς που δίνουν καθημερινά αγώνα ώστε να μένουν τα χωριά μας ζωντανά. Μόνο και μόνο για αυτό, είναι αξιέπαινος.

Τον καλωσορίζουμε κοντά μας και του ευχόμαστε, καλή επιτυχία!

Μια ακόμη γυναικεία παρουσία είναι μαζί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μια νέα κοπέλα, η Πόπη Χουτζούμη από τα Κανάλια συστρατεύεται μαζί μας για να πάμε τον τόπο μας,

Όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ!

Η Πόπη είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχει μεγάλη αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε, καλή επιτυχία!