ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Στη Λαϊκή Αγορά ο Γ. Σακκόπουλος

"Με τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας ο Γιάννης Σακκόπουλος", τονίζεται στη σχετική ενημέρωση από τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής
Στη Λαϊκή Αγορά ο Γ. Σακκόπουλος

Αναλυτικά, διαβάζουμε:

Για τα προβλήματα και τις αγωνίες των ανθρώπων του μόχθου συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το Κίνημα Αλλαγής κ. Γιάννης Σακκόπουλος, κατά τη διάρκεια περιοδείας στην λαϊκή αγορά της Γιάννη Δήμου.

Συζήτησε με τους επαγγελματίες για τα θέματα που τους απασχολούν και για τις μεγάλες δυσκολίες που κλήθηκαν τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση να έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους. Συμφώνησαν ότι πρέπει να αλλάξει η σημερινή κατάσταση και η Ελλάδα να πορευτεί στο μέλλον βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδίου που θα δίνει λύσεις και προοπτική στον τόπο.

Ο κ. Σακκόπουλος τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να προσφέρει αυτή την προοπτική για την ανακούφιση και τη στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών τάξεων. Τόνισε ότι στους στόχους του ΚΙΝΑΛ είναι η μείωση του κόστους παραγωγής με έμφαση στα αγροτικά εφόδια και στην ηλεκτρική ενέργεια. Επίσης, η δημιουργία έργων υποδομής με αξιοποίηση του κάθε ευρώ που μπορεί να διατεθεί από τα κοινοτικά ταμεία για την ενεργειακή αυτοτέλεια των παραγωγικών εκμεταλλεύσεων. Ακόμη, η αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων και του πρωτογενούς τομέα για μία δεύτερη ευκαιρία στους παραγωγούς του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: