ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στον Βόλο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Στον Βόλο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Tον Βόλο επισκέπτεται σήμερα, Σάββατο 15 Μαίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία, στις 19:00, στην παραλία της πόλης (Ηρώο).

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί όλους να δώσουν δυναμικό παρών στην συγκέντρωση.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής: «Καλούμε τα μέλη, τις φίλες, τους φίλους ,τους ψηφοφόρους του κόμματος  και όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Μαγνησίας να δώσουν βροντερό παρών στην μεγάλη συγκέντρωση αύριο Σάββατο 13 Μαϊου  στην παραλία του Βόλου, στο χώρο του Ηρώου,  με ομιλητή τον αυριανό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να συνδέσουμε το παρόν μιας πόλης και ενός νομού που βιώνουν την πιο προκλητική κυβερνητική αδιαφορία με το παρελθόν των αγώνων που ανέδειξαν τον Βόλο και την Μαγνησία στην πρωτοπορία της δημοκρατικής Ελλάδας.

Αύριο θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης του λαού και ανατροπής  της κυβέρνησης των λίγων που θα ακουστεί σε όλη τη χώρα !

Αύριο ο Βόλος και η Μαγνησία θα ξαναγράψουν ιστορία μεταδίδοντας παντού την βεβαιότητα για την επερχόμενη αλλαγή  που θα φέρει την επικράτηση της  Δικαιοσύνης παντού !

Ας μην λείψει κανένας και καμιά από την αυριανή γιορτή της Δημοκρατίας και της Προόδου, από μια συγκέντρωση που θα την θυμόμαστε για χρόνια».

πηγή: ertnews.gr

Πιο διαβασμένα