ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξέρει και μπορεί για μια κοινωνία των πολλών και όχι των λίγων

Του Χαράλαμπου Αραμπατζή, υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξέρει και μπορεί για μια κοινωνία των πολλών και όχι των λίγων

 

Στην αυριανή έλευση στον Βόλο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της προεκλογικής ομιλίας που θα πραγματοποιήσει στην παραλία της πόλης καθώς και τα μηνύματα τα οποία εκπέμπει το κυβερνητικό πρόγραμμα όπως και το «Συμβόλαιο Αλλαγής», αναφέρεται ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χαράλαμπος Αραμπατζής.

Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται αύριο Σάββατο στον Βόλο για να μιλήσει στον λαό της Μαγνησίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ευθύνη και συνέπεια απέναντι στον Έλληνα πολίτη έχει παρουσιάσει ήδη ένα ολοκληρωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα με συγκεκριμένους άξονες από την υγεία και την παιδεία μέχρι και την εργασία, την κοινωνική πρόνοια και το δίκαιο φορολογικό σύστημα, Παράλληλα πριν λίγες μέρες σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα το «Συμβόλαιο Αλλαγής» με έντεκα άρθρα που αποτελεί τον «οδικό χάρτη της προοδευτικής κυβέρνησης». Ο συγκεκριμένος οδικός χάρτης στηρίζεται σε ένα βασικό τετράπτυχο παρεμβάσεων που έχει ανάγκη η κοινωνική πλειοψηφία και είναι η αύξηση μισθών, η μείωση τιμών, η ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη.

Με το κυβερνητικό πρόγραμμα και το «Συμβόλαιο Αλλαγής» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με σοβαρότητα και αξιοπιστία έχει καταθέσει στον ελληνικό λαό την ολοκληρωμένη πρότασή του για το μέλλον της χώρας.

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μια κοινωνία με δικαιοσύνη, ισότητα και ευημερία, είναι ριζοσπαστικό, αλλά συνάμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο.

Οι προτάσεις και οι παρεμβάσεις σε όλους στους τομείς που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την επιβίωση των νοικοκυριών, είναι απολύτως κοστολογημένες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχοντας ήδη κυβερνητική εμπειρία και όντας αυτός που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, ξέρει και μπορεί να υλοποιήσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Ξέρει και μπορεί να δημιουργήσει ξανά μια κοινωνία με ελπίδα, μια κοινωνία, όπου δεν θα ευημερούν οι λίγοι, αλλά οι πολλοί.

Αύριο Σάββατο το απόγευμα στον Βόλο με τον Αλέξη Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέλνει το μήνυμα της αλλαγής για μια κοινωνία με δικαιοσύνη.

Στις 21 Μαΐου οι πολίτες υπογράφουν το δικό τους Συμβόλαιο Αλλαγής με τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις, ένα Συμβόλαιο για την προοπτική και την πρόοδο».

Πιο διαβασμένα