ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά και συνάντησε τον Διευθυντή κ. Βασίλη Αποστολάκη, τα στελέχη του Καταστήματος Κράτησης, τους διοικητικούς υπαλλήλους αλλά και τους εξωτερικούς φρουρούς.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αποστολάκης την υποψήφια Βουλευτή, σήμερα το κατάστημα κράτησης φιλοξενεί 85 νέους, αλλοδαπούς στη συντριπτική τους πλειονότητα. Οι κρατούμενοι είναι λιγότεροι σε αριθμό το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό είναι μια θετική συνέπεια της αποτελεσματικής διαχείρισης και ανάσχεσης του μεταναστευτικού ρεύματος από την Πολιτεία. Παράλληλα, ο κ. Αποστολάκης ενημέρωσε την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά ότι έχουν ήδη αρχίσει οι νέες προσλήψεις προσωπικού ανά την Ελλάδα, ενώ για το Βόλο είναι σε εξέλιξη η νέα προκήρυξη. Τέλος, ο κ. Αποστολάκης ενημέρωσε την υποψήφια Βουλευτή για τις διεκδικήσεις των διοικητικών υπαλλήλων των φυλακών στην επιδοματική πολιτική της Πολιτείας.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισήμανε τη σπουδαιότητα του ρόλου του καταστήματος, τόσο ως προς το σωφρονιστικό του χαρακτήρα, όσο και ως προς την εκπαιδευτική διαδικασία των κρατουμένων, καθώς λειτουργεί εντός του καταστήματος Γυμνάσιο και Λύκειο.

Πιο διαβασμένα