ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Πλεύση Ελευθερίας: Κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών στην Σκιάθο

Πλεύση Ελευθερίας: Κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών στην Σκιάθο

Από την στεριανή στη νησιώτικη Μαγνησία, οι υποψήφιοι βουλευτές της «Πλεύσης Ελευθερίας» μεταφέρουν ένα  μήνυμα ελπίδας σ όλους τους πολίτες του Νομού.

Οι Γιάννης Κάϊρας, Άννα Λ. Κοντογιάννη, υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας, και ο Ντίνος Δ. Βαρδάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας περιόδευσαν στην Σκιάθο την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Ως αμεσοδημοκρατικό κόμμα-κίνημα της κοινωνίας των πολιτών συναντήσαν κατοίκους, εργαζόμενες και εργαζόμενους. Συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα που ταλανίζουν τους νησιώτες.

Οι τελευταίοι διαμαρτύρονται για τα ακόλουθα.

Πρώτον, την αδιαφορία που δείχνουν διαχρονικά τα συστημικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τα αναπτυξιακά και κοινωνικά θέματα των Β. Σποράδων.

Δεύτερον, την ουσιαστικά ανύπαρκτη ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βόλου και Β. Σποράδων που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των δυο επιδιτούμενων ακτοπλοϊκών εταιριών οι οποίες  με ακατάλληλα δρομολόγια αγνοούν τις πραγματικές ανάγκες μετακίνησης των νησιωτών. Δίκαιη απαίτηση των κατοίκων είναι η επιδότηση ενός δελφινιού με τακτικό καθημερινό δρομολόγιο ώστε να εξυπηρετεί το νησί όλο τον χρόνο για τις ανάγκες του πληθυσμού.

Τρίτον, οι κάτοικοι της Σκιάθου αναφέρθηκαν στην ανύπαρκτη υποδομή δημόσιας υγείας που τους υποχρεώνει να διανυκτερεύσουν με έξοδα τους στο Βόλο και στη Λάρισα για ιατρικές εξετάσεις.

Τέταρτον, οι νέοι 17 με 30 χρονών που ήδη εργάζονται σεζόν στο τουρισμό του όμορφου νησιού του Παπαδιαμάντη διαμαρτυρήθηκαν για τη αδυναμία που αντιμετωπίζουν να ψηφίσουν στην Σκιάθο και σ όλα τα νησιά όπου εργάζονται. «Τα κόμματα του κατεστημένου μας έχουν αποκλείσει, εμάς τις εκατοντάδες χιλιάδες νέες και νέους, από τις εθνικές εκλογές.»

Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέπτυξαν το υπεύθυνο πολιτικό πρόγραμμα της «Πλεύσης Ελευθερίας» σχετικά με τις οικονομικές και κοινωνικές του πτυχές.

Τόνισαν  ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» θα αποτελέσει μια εποικοδομητική, δημοκρατική και λαϊκή αντιπολίτευση,  ανύπαρκτη σήμερα στη Βουλή.   

Είμαστε παντού

Ερχόμαστε από παντού

Μαζί με τον λαό και την Πατρίδα μας

Ψηφίζουμε για τις ζωές μας

Δίνουμε ξανά Ζωή στην Βουλή 

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ -ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πιο διαβασμένα