ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στην DEFEA ο Άγγελος Αγραφιώτης

Στην DEFEA ο Άγγελος Αγραφιώτης

 

Την DEFEA επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Άγγελος Αγραφιώτης. 

Σε δήλωσή του, ανέφερε:

Επίσημα προσκεκλημένος, επισκέφτηκα τη 2η Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA στην Αθήνα.  315 εκθέτες από 22 χώρες – 13.000 επισκέπτες από 54 χώρες – 45 επίσημες κρατικές αποστολές – 14 υπουργεία άμυνας, και οι κορυφαίες Ελληνικές κρατικές και ιδιωτικές εταιρείες,  παρουσίασαν  αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρα και εθνικής ασφάλειας, συμμετείχαν για 3 ημέρες στη μεγαλύτερη έκθεση ασφάλειας των Βαλκανίων.

Η Ελλάδα μας συμμετείχε με τις κρατικές και ιδιωτικές αμυντικές βιομηχανίες της, τις ένοπλες δυνάμεις μας, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ και την ΕΛ.ΑΣ .

Είναι πλήγμα για τη χώρα μας η απαξίωση των κρατικών αμυντικών βιομηχανιών,  και η εκχώρηση του έργου τους με αναθέσεις σε «περίεργες» εταιρείες. Θα έπρεπε να αποτελεί ντροπή για τις κυβερνήσεις της τελευταίας 10ετίας η απαξίωσή τους, η οποία έχει επιφέρει πλήγμα στην ισχυροποίηση των ενόπλων δυνάμεών μας.

Η Ελλάδα διαθέτει 12 C130 και πετά ΜΟΝΟ το 1... Στο εξοπλιστικό πρόγραμμα των 16 δις που υπέγραψε η Νέα Δημοκρατία,  δεν μερίμνησε ούτε για 1 ευρώ ως αντισταθμιστικά οφέλη για τις Ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στηρίζει την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις, για μια Ελλάδα ισχυρή και υπολογίσιμη!

Οι Έλληνες δεν θέλουν μια κυβέρνηση επικοινωνίας όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά μια κυβέρνηση ουσίας. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μέσα από το πρόγραμμά της 457 σελίδων, μπορεί να διασφαλίσει στους Έλληνες ότι θα έχουμε μια Ελλάδα με ένοπλες δυνάμεις ισχυρές, για να προασπίσουν την εθνική κυριαρχία της.

 

 

 

Πιο διαβασμένα