ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Η σημερινή σας παρουσία και θερμή υποδοχή ένα ακόμη μήνυμα νίκης και αναγέννησης της Δημοκρατικής Παράταξης

Η σημερινή σας παρουσία και θερμή υποδοχή ένα ακόμη μήνυμα νίκης και αναγέννησης της Δημοκρατικής Παράταξης
Μεγάλη πολιτική εκδήλωση από τον Απόστολο Καναβό τον οποίο προλόγισε ο πρ. Υφυπουργός Υγείας και πρ. Βουλευτής Λάρισας, Έκτορας Νασιώκας

Με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την αθρόα συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, η Κεντρική Πολιτική Ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Αποστόλη Καναβού.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης υπήρξε ο μεγάλος ενθουσιασμός και τα μηνύματα που εξέπεμψε η συγκέντρωση, κάτι που και ο ίδιος ο κ. Καναβός επεσήμανε στην ξεκινώντας την  ομιλία του.

«Η σημερινή σας παρουσία, η θερμή σας υποδοχή είναι ένα ακόμη μήνυμα νίκης και αναγέννησης της Δημοκρατικής Παράταξης. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό ξανά» , όπως χαρακτηριστικά τόνισε, εξαπολύοντας, παράλληλα, επίθεση στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές που ακολουθούν και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να προσεταιριστούν «τους ψηφοφόρους της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης».

«Η σημερινή συγκέντρωση είναι συγκέντρωση που θυμίζει κάτι από τα παλιά, χάρη στην μεγάλη συμμετοχή σας», συνέχισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, παρουσιάζοντας  το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και καλώντας τους παρευρισκομένους να εμπιστευτούν ξανά το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και στο όραμα της Νέας Αλλαγής που επιχειρεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ολοφάνερη απουσία εκπροσώπησης της  Μαγνησίας και των πολιτών της στο Κοινοβούλιο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στην υπενθύμιση της παρακαταθήκες που έχουν αφήσει η Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά, στα μεγάλα έργα και τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τον τόπο, καθώς και στο γεγονός ότι, όταν χρειάστηκε, «το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την ευθύνη να διασώσει τη χώρα από την χρεοκοπία στην οποία την οδηγούσε η κυβέρνηση Καραμανλή και να τη διατηρήσει στη ζώνη του ευρώ, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις, τις οποίες το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε με τον, πλέον, σκληρό τρόπο».

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στάθηκε, επίσης, με ιδιαίτερη έμφαση, στην απαξίωση που βιώνει η ελληνική περιφέρεια τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα της αποτυχίας των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν στις αγωνίες των ανθρώπων και στις προκλήσεις των τελευταίων χρόνια, καθώς και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεγάλες κοινωνικές ομάδας, όπως οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι σημειώνοντας ότι «σε αυτούς τους τομείς το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρος μας ο Νίκος Ανδρουλάκης, όλοι εμείς που προερχόμαστε από την ελληνική περιφέρεια, βάζουμε στο επίκεντρο της πολιτικής μας δραστηριοποίησης».

Κλείνοντας, κάλεσε τους παρευρισκομένους να εμπιστευτούν ξανά τα ΠΑΣΟΚ «προκειμένου να επανέλθει η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον» και να συμπορευτούν με το ΠΑΣΟΚ στο δρόμο της δημοκρατικής ανατροπής που ο Νίκος Ανδρουλάκης επιχειρεί, «προς όφελος όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων και, ιδιαίτερα των περισσότερο ευάλωτων συμπολιτών».

Κλείνοντας, ο κ. Καναβός ευχαρίστησε με ιδιαίτερη θέρμη όλους τους παρευρισκομένους για την στήριξη και τη δύναμη που του δίνουν για να συνεχίσει την προσπάθεια του.

«Αυτό το δρόμο, όμως, αξίζει να τον διαβούμε μαζί», σημείωσε, «Να το κάνουμε με δύναμη, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Και, πάνω από όλα με ήθος και αξιοπρέπεια!».

Τον κ. Καναβό προλόγισε ο πρ. Υφυπουργός Υγείας και πρ. Βουλευτής Λάρισας, Έκτορας Νασιώκας.

Πιο διαβασμένα