ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Πρόγραμμα περιοδειών "Πλεύσης Ελευθερίας" στο Νότιο Πήλιο

Πρόγραμμα περιοδειών "Πλεύσης Ελευθερίας" στο Νότιο Πήλιο

Υποψήφιοι βουλευτές της «Πλεύσης Ελευθερίας» στο Νότιο Πήλιο

Η Πηλιορείτισσα υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Άννα Λ. Κοντογιάννη και ο Πηλιορείτης υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Ντίνος Δ. Βαρδάκης με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου» συνεχίζουν δυναμικά τις περιοδείες τους.

Θα βρίσκονται στο Τρίκερι (καφέ «Ακρόνειρο») για προεκλογική συνάντηση με τους πολίτες την  Παρασκευή 12/5 στις 7 μμ. Θα παρουσιάσουν το δημοκρατικό πρόγραμμα της Πλεύσης Ελευθερίας σχετικά με την οικονομία, την αντιμετώπιση της ανεργίας, την φιλαγροτική πολιτική και την πολιτική στήριξης της αλιείας. 

Το Σάββατο 13/5 στις 7 μμ, θα μιλήσουν στην Αργαλαστή (καφέ «Πυθάρι») αναφορικά με την αγροτική πολιτική, την εγκατάλειψη του χωριών από το Κράτος των Αθηνών, την αντιμετώπιση του προβλήματος απομόνωσης του Πηλίου λόγω παντελής έλλειψης οδικής υποδομής. Οι υποψήφιοι βουλευτές θα τονίσουν την σημασία που δίνει η «Πλεύση Ελευθερίας» στην δημόσια και ποιοτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και συγκεκριμένα την άμεση ανάγκη αναβάθμισης και στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής.  

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για την ζωή μας

Δίνουμε Ζωή στην Βουλή

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Πιο διαβασμένα