ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στην ΕΒΟΛ η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Στην ΕΒΟΛ η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου –ΕΒΟΛ επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά. 

Ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Διακομής, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ΕΒΟΛ υποδέχθηκαν ένθερμα την υποψήφια Βουλευτή και συζήτησαν με την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά για τη λειτουργία της ΕΒΟΛ, για τα επακόλουθα της ενεργειακής κρίσης στην αύξηση των τιμών στην ενέργεια και τις ζωοτροφές, για την ποιοτική παραγωγή των προϊόντων της Γαλακτοβιομηχανίας αλλά και για την κοινωνική προσφορά της ΕΒΟΛ στη Μαγνησία.

Ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Διακομής, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ΕΒΟΛ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην κ. Αντωνίου-Χουβαρδά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με την ίδια να αναγνωρίζει ότι το σπουδαίο έργο που παράγεται τα 100 περίπου χρόνια της λειτουργίας της, δημιούργησε μια ισχυρή βιομηχανία, με ποιοτικά προϊόντα, καθιερωμένα στην αγορά της Μαγνησίας αλλά και την Ελληνική αγορά, προσφέρει θέσεις εργασίας και είναι σημαντικό αυτή η ανοδική πορεία της ΕΒΟΛ να συνεχιστεί και στο μέλλον, δηλώνοντας ότι βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες της ΕΒΟΛ.

Πιο διαβασμένα