ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Συναντήθηκε με την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «ΘΑΥΜΑ» ο Νίκος Τζούμας

Συναντήθηκε με την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «ΘΑΥΜΑ» ο Νίκος Τζούμας

Με τα μέλη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης «ΘΑΥΜΑ», την πρόεδρο κα Νίκη Πρίντζου, την Αντιπρόεδρο Κική Γιαμουρίδου και την Γραμματέρα Βάγια Καναβού, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγή Μαγνησίας τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Νίκος Τζούμας ενημερώθηκε για τις δράσεις που καλύπτουν σύγχρονες αυξανόμενες ανάγκες (που η πολιτεία δεν μπορεί) των ανθρώπων, των οικογενειών και της κοινότητας εν συνόλω μέσα από την Φιλανθρωπική,  Εθελοντική δράση. 

Μία πρωτοβούλια δυναμική άξια σεβασμού και πρότυπο λειτουργίας που σκοπό έχει να χαμογελάσουν οικογένειες και να νιώσουν ότι δεν αντιμετωπίζουν μόνοι τους, τα σοβαρά καθημερινά προβλήματα υγείας και βιοπορισμού !!! 

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να αναλάβει με υπευθυνότητα και με πρωτοβουλίες να λυθούν τα σύγχρονα προβλήματα, των οικογενειών και των πολιτών και να σταματήσει να αδιαφορεί και να γυρνάει την πλάτη. Είναι επίσης ελπιδοφόρο και αισιόδοξη η συμμετοχή πολλών πολιτών να βοηθούν σε δράσεις όπως αυτές της Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης «ΘΑΥΜΑ».

 

Πιο διαβασμένα