ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με αξιόλογους αγωνιστές και αγωνίστριες σε όλη τη χώρα

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Μαγνησία - Πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή στον Βόλο
Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με αξιόλογους αγωνιστές και αγωνίστριες σε όλη τη χώρα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελείται από οργανώσεις και αγωνιστές που συμμετέχουν με συνέπεια και έχουν καθοριστικό ρόλο σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στο κεφάλαιο, τον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, τον σεξισμό, την οικολογική καταστροφή, την καταπίεση κάθε είδους.

Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με αξιόλογους αγωνιστές και αγωνίστριες σε όλη τη χώρα, που στις εκλογές δεν τα λένε διαφορετικά, κοινοβουλευτικά, αλλά προτείνουν ό,τι κάνουν κάθε μέρα στο χώρο δουλειάς, τη σχολή τους, τη γειτονιά τους.

Στα ψηφοδέλτια:

  • Συμμετέχουν εκλεγμένοι συνδικαλιστές, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και επιστήμονες.
  • Συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν πρωτοστατήσει σε εργατικούς αγώνες στους χώρους της υγείας, της παιδείας, στους δήμους, στον επισιτισμό και στον πολιτισμό.
  • Περιλαμβάνονται αγωνιστές και αγωνίστριες από το γυναικείο κίνημα, από το αντιφασιστικό και το αντιρατσιστικό κίνημα, από το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ.
  • Συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν βρεθεί στα κινήματα για το περιβάλλον, ενάντια στη λεηλασία της φύσης και των ελεύθερων χώρων.
  • Περιλαμβάνονται εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό τομέα και τους σημαντικούς αγώνες του είναι στα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως και φοιτητές, αγρότες και ιστορικά στελέχη της επαναστατικής αριστεράς. 

Η στήριξη μιας τέτοιας προοπτικής στις εκλογές είναι η μόνη ψήφος που δεν είναι ΧΑΜΕΝΗ. Τίποτα δεν πρόκειται να κερδίσουμε με την αποδοχή του ψευτοδιλήμματος  του μικρότερου κακού, όπως τίποτα δεν κερδίσαμε έως τώρα. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει με έναν περισσότερο ή έναν λιγότερο ρεφορμιστή βουλευτή που θα κατεβάζει επερωτήσεις στη Βουλή.

Τίποτα δεν πρόκειται να βελτιωθεί απέχοντας. Άκυρο και αποχή δεν αποτελούν λύση: η απομάκρυνση των καταπιεσμένων από την πολιτική αποτελεί συνειδητό στόχο των καταπιεστών.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ψήφος είναι αυτή που ενισχύει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ 

Στις εκλογές χρειάζεται να δοθεί το μήνυμα ότι ενισχύεται το πιο συνειδητό και αποφασισμένο ρεύμα του εργατικού κινήματος˙  να ανεβεί η αυτοπεποίθηση των αντικαπιταλιστών αγωνιστών και αγωνιστριών, γιατί αυτοί και αυτές θα αποτελέσουν την προμετωπίδα των αγώνων την επόμενη μέρα.

ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ:

ΓΕΡΟΓΙΑΚΟΜΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΡΟΥΛΑ) συνταξιούχος

ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος

ΚΑΤΣΙΑΜΠΟΥΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) συνταξιούχος καθηγήτρια περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία

ΡΕΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  φοιτητής, πρόεδρος Δ.Σ. του Φ.Σ. ΠΤΔΕ Βόλου

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ αρχιτέκτονας

ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ μεταπτυχιακός φοιτητής

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ φιλόλογος, ιδιωτική υπάλληλος

Με την Αριστερά της Ανατροπής!

Πολιτική Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Παρασκευή 12 Μάη, 7.30μμ

Θόλος - Παραλία

Ομιλητές:

-Δραγανίγος Αντώνης - ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

-Σκούφογλου Νικόλας -Πολ.Γραφ. ΟΚΔΕ-Σπάρτακος-Τσιούνης Τάσος -Μεταπτυχιακός φοιτ.ΗΜΜΥ

 

Πιο διαβασμένα