ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Την Κυριακή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Βόλο

Θα μιλήσουν στη συγκέντρωση στην παραλία της πόλης οι Μάκης Παπαδόπουλος και Διονύσης Τσακνής
Την Κυριακή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Βόλο

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο ΒΟΛΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΗ, ΩΡΑ 8 μ.μ.

ΠΑΡΑΛΙΑ (ΑΓΑΛΜΑ)

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ:

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας

ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, υποψήφιος βουλευτής επικρατείας

Σταθερότητα για το λαό σημαίνει να έχει ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ, στήριγμα στον αγώνα του ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, ανοίγοντας δρόμο για τη συνολική ανατροπή της. Αυτό κρίνεται στις ερχόμενες εκλογές.

Το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης, με όποια σύνθεση απ’ τα κόμματα του κεφαλαίου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και των συμπληρωμάτων τους, έχει ήδη γραφτεί: Είναι η συμφωνία τους στα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, στις δεσμεύσεις τους σε ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Καμία ψήφος χαμένη στα κόμματα του κεφαλαίου.

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ είναι κέρδος για την επόμενη μέρα, απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή.

Ο λαός, η νεολαία μπορούν με ισχυρό ΚΚΕ, να καθορίσουν τις εξελίξεις προς όφελός τους!

Γιατί το ΚΚΕ, θα μπει μπροστά στην οργάνωση του αγώνα για να πάρει πίσω ο λαός όσα έχασε, να διεκδικήσει όσα μπορεί να έχει.

Γιατί το ΚΚΕ θα φέρνει στη Βουλή τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών αγροτών και αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας.

Γιατί το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να απεμπλακεί η χώρα από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΕΕ που βάζουν το λαό σε νέες περιπέτειες.

Για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει, πρέπει να χάσει το κεφάλαιο! Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος απ’ τον δρόμο της ανατροπής. Αυτόν τον δρόμο μπορεί να τον ανοίξει ο λαός, αν πιστέψει στη δύναμη του, με ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ παντού, και στις 21 Μάη.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να δυναμώσει ξανά η ελπίδα, η προοπτική που προσφέρει το Πρόγραμμα εξουσίας – διακυβέρνησης που καταθέτει το ΚΚΕ στο λαό.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΤΩΡΑ ΚΚΕ!

Πιο διαβασμένα