ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Επίσκεψη στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νοσοκομείο Βόλου

Επίσκεψη στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νοσοκομείο Βόλου

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας περιόδευσε σήμερα στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου. Συμμετείχαν η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βανέσσα Κατσαρδή και οι υποψήφιοι βουλευτές Μπάμπης Αραμπατζής, Μάνθος Δραμητινός, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου, Θάλεια Στάχτου  και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Επισκέφθηκαν όλες τις κλινικές και τις υπηρεσίες, συνομίλησαν με πολλές και πολλούς γιατρούς, νοσηλευτές, νοσηλεύτριες, εργαζόμενους στις διοικητικές υπηρεσίες και στον τεχνικό τομέα.

Συναντήθηκαν επίσης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου Ντίνο Μηνδρινό, την γραμματέα Ειρήνη Καρακασίλη και το μέλος του Λεωνίδα Αναστασίου. 

Σε όλες τις επαφές αναδείχθηκαν από τους εργαζόμενους τα τεράστια προβλήματα σε υποδομές  και υποστελέχωση που προκύπτουν από την εμμονική επιλογή της ΝΔ για λιγότερο κράτος και περισσότερη αγορά στην Υγεία. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πως οι ιδιαίτερα επιβαρυμένες εργασιακές συνθήκες με τον υπερβολικό φόρτο εργασίας έχουν οδηγήσει ακόμα και σε παραιτήσεις μόνιμων υπαλλήλων.

Τα στελέχη και οι υποψήφιοι βουλευτές και βουλεύτριες αναφέρθηκαν στις εμβληματικές πολιτικές στήριξης της δημόσιας Υγείας που  ασκήθηκαν την περίοδο των κυβερνήσεων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εξάλλου αυτό επισημάνθηκε πολλές φορές και από τους ίδιους τους εργαζομένους στο νοσοκομείο που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την περίοδο διακυβέρνησής μας.

 Το κλιμάκιο επίσης ανέπτυξε τις προγραμματικές αιχμές του κόμματος για την στήριξη και αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας μέσα από μια σειρά μέτρων, όπως είναι η γενναία μισθολογική αύξηση σε γιατρούς και υπόλοιπους εργαζόμενους,η θέσπιση κινήτρων για την προσέλκυση ιατρικού δυναμικού στο Ε.Σ.Υ. η ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με στόχο την ισότητα και την δικαιοσύνη στην Υγεία. 

Πιο διαβασμένα