ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Χρ. Μπουκώρος: "Μαζική και εγκάρδια υποδοχή στα Άνω και Κάτω Λεχώνια"

Χρ. Μπουκώρος: "Μαζική και εγκάρδια υποδοχή  στα Άνω και Κάτω Λεχώνια"

Σε δύο συγκεντρώσεις στα Άνω και Κάτω Λεχώνια μίλησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος. Οι κάτοικοι της περιοχής γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους των δύο συγκεντρώσεων, δίνοντας δυναμικό «παρών» στο κάλεσμα του βουλευτή.

Στο καφενείο «Φουτζόπουλος» στα Άνω Λεχώνια και στο καφενείο «Θωμάς» στα Κάτω Λεχώνια υπήρξε κοσμοσυρροή. Ήταν εκεί σχεδόν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας των δύο δημοτικών διαμερισμάτων. Στελέχη της αυτοδιοίκησης, στελέχη του αγροτικού χώρου, επιχειρηματίες της περιοχής, πολλές γυναίκες, νεολαία και μέλη της ΝΔ, συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις.

Ο βουλευτής μετά τις ομιλίες, στις οποίες αναφέρθηκε στα ζητήματα των Λεχωνίων, στα έργα υποδομής της περιοχής και στα ζητήματα αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, δέχθηκε ερωτήσεις και συζήτησε επί δύο ώρες με τους παριστάμενους πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και ιδιαίτερα όταν ανέπτυξε τις παρεμβάσεις του για τα ζητήματα των δασικών χαρτών, για πολεοδομικά ζητήματα και για θέματα που αφορούν τους αγρότες, διακόπηκε πολλές φορές από το θερμό χειροκρότημά τους.

Οι πολίτες από την πλευρά τους υπογράμμισαν την ιδιαίτερα στενή συνεργασία που υπάρχει με τον Χρήστο Μπουκώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του διαδρομής και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις είναι απλά το επιστέγασμα αυτής της συνεχόμενης συνεργασίας και επικοινωνίας.

Ενδεικτικό της εκτίμησης των κατοίκων είναι ότι ο υποψήφιος βουλευτής δέχθηκε αρκετά συμβολικά δώρα, όπως τοπικά προϊόντα και λουλούδια της περιοχής, δείγματα της πλούσιας παραγωγικής φυσιογνωμίας της περιοχής των Λεχωνίων. Με τις κινήσεις τους αυτές οι κάτοικοι ήθελαν να εκφράζουν ξεκάθαρα τη στήριξή τους στον Χρήστο Μπουκώρο.

Πιο διαβασμένα