ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Naxatras Live στο Lab Art

Naxatras Live στο Lab Art
NAXATRAS live!
 
Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Naxatras: η αγαπημένη ανερχόμενη μπάντα με τον ψυχεδελικό ροκ ήχο ζωντανά στην πόλη του Βόλου!
 
Έχοντας εξερευνήσει τα όρια του ψυχεδελικού rock, των heavy riffs και των αφαιρετικών ηχοτοπίων για μία δεκαετία, με εφαλτήριο την Βόρεια Ελλάδα, οι Naxatras συνεχίζουν να χαράσσουν μία συναρπαστική μουσική πορεία, γεμάτη αστρικές μελωδίες και σφιχτοδεμένο ρυθμικό μέρος, αυξάνοντας διαρκώς το fanbase τους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Η σταθερή πορεία τους σε πετυχημένες εμφανίσεις `πατάει` πάνω στην κυκλοφορία τριών πολύ ιδιαίτερων και περιζήτητων δίσκων που θεωρούνται πλέον συλλεκτικοί.
 
Το τέταρτο σε σειρά full length album τους (έκτη συνολικά κυκλοφορία), με τίτλο "IV" παρουσιάζει το σχήμα για πρώτη φορά ως κουαρτέτο, με προσθήκη πλήκτρων. Με τον Παντελή Κάργα και την πολυδιάστατη performance του στα keyboards,  προσφέρουν ακόμη περισσότερη ατμόσφαιρα και πειραματική διάθεση στην ήδη επιτυχημένη jamming προσέγγιση του group στην ψυχεδελική μουσική. Εστιασμένο στο songwriting, στη μουσικότητα και τη σύνθεση, με εμφανείς τις επιρροές από ονόματα σταθμούς του προοδευτικού rock των 70`s και με πολυεπίπεδες ενορχηστρώσεις ειδικής δυναμικής, το "IV" βρίσκει τους Naxatras στην καλύτερη μέχρι σήμερα φάση τους, με την εξελικτική τους διάθεση να έχει πλέον περάσει σε πρώτο πλάνο.
 
Δυναμικοί επί σκηνής, πιστοί στις δισκογραφικές εκτελέσεις, με διάχυτη όμως μία πολύ ιδιαίτερη, μεθυστική jamming διάθεση που σπάνια συναντάς, οι Naxatras απολαμβάνουν της φήμης ενός καθηλωτικού συναυλιακού act, γεγονός που επισφραγίζεται από sold out shows ανά την Ευρώπη, με εκείνα Αθήνας και Θεσσαλονίκης να έχουν πάντα μία περίοπτη θέση στην καρδιά τόσο των ιδίων, όσο και του κοινού των δύο μεγάλων ελληνικών πόλεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι το 2018 κυκλοφόρησαν το "Live Rituals at Gagarin 205" σε συνεργασία με το ελληνικό περιοδικό Metal Hammer, απαθανατίζοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ατμόσφαιρα μίας ζωντανής τους εμφάνισης για πρώτη φορά.
 
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα συναυλιακής ανάπαυλας, οι Naxatras βγαίνουν και πάλι για τουρ τον Μάιο του 2023 και υπόσχονται να μας θυμίσουν όλα όσα μας έλειψαν σε αυτούς... Ψυχεδελικά trips, heavy 70`s vibes, μελωδίες που υπνωτίζουν το σώμα, αλλά αφυπνίζουν τη συνείδηση και μία γεύση από την φουτουριστική επική μουσική περιπέτεια του "IV" που ως τότε θα έχει σίγουρα παρασύρει στη δίνη του τα ηχοσυστήματά μας. 
 
Μη λείψετε από μια μεγαλειώδη βραδιά - που τυχαίνει να είναι και η τελευταία πλήρης ζωντανή εμφάνιση ελληνικού σχήματος για τη χειμερινή σεζόν στο Lab Art φέτος..
 
Οι Naxatras είναι οι 
Γιάννης Βαγενάς (μπάσο, φωνητικά) 
Γιάννης Κωσταντέλιας (κιθάρα, φωνητικά) 
Κώστας Χαριζάνης (ντραμς) 
Παντελής Κάργας (πλήκτρα-synths)

Info:
Naxatras Live
Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00

Lab Art
Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Ζάχου & Βότση, Βόλος

Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:

- Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Nova, Media Markt, Metro, My Market και τα βενζινάδικα Shell, BP, EKO πανελλαδικά,
και στον Βόλο από τα καταστήματα
- Κεχαΐδης ΑΕ, Κουταρέλια 29 (μεταξύ Δημητριάδος και Ερμού)
- Illusion St. Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη

info@labart.gr
Πληροφορίες / κρατήσεις: 6934108666
Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00

Πιο διαβασμένα