ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στο Εργατικό Κέντρο Βόλου ο Άγγελος Αγραφιώτης  

Στο Εργατικό Κέντρο Βόλου ο Άγγελος Αγραφιώτης   

 

Τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Βόλου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Άγγελος Αγραφιώτης.

Σε δήλωσή του, ανέφερε:

Η σημερινή μου επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημά μου. Με δέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ Θανάσης Παπαδημόπουλος, ο Γ.Γ κ Δημήτρης Βασιλείου και ο Αντιπρόεδρος  κ Νίκος Ζυγούρης.

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου είναι το πρώτο εργατικό κέντρο της Ελλάδας και ιδρύθηκε το 1908. Αριθμεί 115 χρόνια ζωής και σήμερα έχει στην περιοχή ευθύνης του τις δύο ΒΙ.ΠΕ του Βόλου  και τη ΒΙ.ΠΕ Αλμυρού. Το Εργατικό Κέντρο Βόλου, υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργατών, διεκδικώντας την υπογραφή συμβάσεων που έχουν καταργηθεί από το 2012. Η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, οι υποστελεχωμένες υπηρεσίες του ΣΕΠΕ και του ΕΦΚΑ είναι ορισμένα από τα προβλήματα του κράτους,  τα οποία δεν διασφαλίζουν τα δικαιώματα του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις στον τομέα της ανάπτυξης της βιομηχανίας αλλά και της γενικότερης ανάπτυξης των επιχειρήσεων, είναι αρωγός στον Έλληνα εργαζόμενο.

Οι εργαζόμενοι  για να αισθάνονται ασφαλείς δε θέλουν μια κυβέρνηση επικοινωνίας όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά μια κυβέρνηση ουσίας. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μπορεί να διασφαλίσει στους πολίτες, το αγαθό της εργασίας.

Παρουσίασα στο προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Βόλου τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και είχα μαζί τους διεξοδικότερη συζήτηση.

 

Πιο διαβασμένα