ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αθ. Λιούπης: "Απόλυτα θετικό το αποτύπωμα της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη Μαγνησία"

Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψηφίου Βουλευτή
Αθ. Λιούπης: "Απόλυτα θετικό το αποτύπωμα της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη Μαγνησία"

Απόλυτα θετικό είναι το αποτύπωμα, που αφήνει η τετραετής διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη Μαγνησία, σε όλους τους Δήμους, τόνισε ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αθανάσιος Λιούπης κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του με κατοίκους όλου του νομού.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε τις Αφέτες, την Κάτω Γατζέα, την Αργαλαστή, την Ξινόβρυση, τη Συκή, το Καλαμάκι, το Νεοχώρι και χθες τη Ν. Αγχίαλο, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, εκπροσώπους φορέων, παρουσιάζοντας το έργο της Κυβέρνησης και επισημαίνοντας πως μέσα σε μία τετραετία, έχοντας συνεκτικό πρόγραμμα με όραμα για την χώρα, έγιναν πολλά και σημαντικά έργα υποδομής σε κάθε Δήμο, ενώ άλλαξε και το πρόσωπο της χώρας απέναντι στον πολίτη και την εξυπηρέτησή του.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ανέλυσε και τις στοχεύεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετίας, είχε παραγωγικές συζητήσεις με όλους τους κατοίκους, όπου αντάλλαξαν απόψεις για όσα έχουν πραγματοποιηθεί από την Κυβέρνηση, αλλά και για όσους τομείς χρειάζονται ακόμη στήριξη.

Για ακόμη μία φορά επεσήμανε πως στη Μαγνησία συνολικά προχώρησαν πολλά, μεγάλα και μικρά, όλα όμως σημαντικά, έργα με εξασφαλισμένη γενναία χρηματοδότηση  σε κάθε γωνιά  της.

Έργα πολιτισμού, ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του αρχαιολογικού πλούτου μας, έργα αθλητισμού, οδικής ασφάλειας, οδικά δίκτυα, έργα αντικατάστασης & βελτίωσης φωτισμού ( λαμπτήρες ενεργειακής εξοικονόμησης τύπου LED), έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, αποκαταστάσεις ζημιών- γεφυρών, περιβαλλοντικά, δίκτυα ύδρευσης - όμβριων – αποχέτευσης, λιμενικά έργα και νομιμοποίησεις λιμένων, ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων, ενώ χορηγήθηκαν σημαντικές αποζημιώσεις και ενισχύσεις στους αγρότες και κτηνοτρόφους, πάντα με την πολύ καλή  και στενή συνεργασία της Κυβέρνησης, των Δήμων και της Περιφέρειας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε όλους τους κατοίκους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του σε κάθε τόπο, για ουσιαστική συζήτηση, αλλά και τους προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων και τα στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσία τους.

Στην περιοδεία του κ. Λιούπη στην Κάτω Γατζέα, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν φίλοι και στελέχη του κόμματος,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Ραμματάς και Απόστολος Διανέλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Τζώρτζης , ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ευαγγελινός, οι οποίοι λαμβάνοντας τον λόγο επεσήμαναν την πολύ στενή και παραγωγική συνεργασία, που είχαν με τον υπ. Βουλευτή, καθ’ όλη τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας.

Επιπλέον, στην ομιλία του στη Ν. Αγχίαλο βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου κ. Αργύρης Κοπάνας, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Γεωργία Μποντού Τοκαλή, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Τακμάκης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Βασιλική Πυργάνη Παρασκευοπούλου, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα» κ. Γιάννης Κίτσιος,  στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τους οποίους ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε για την παρουσία και τη στήριξή τους.

 

Πιο διαβασμένα