ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στον Αλμυρό με επίκεντρο τα αδέσποτα ζώα η Ουρανία Καθηνιώτη

Εκτεταμένες συζητήσεις για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων στην περιοχή είχε η κτηνίατρος και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκατία, κατά την επίσκεψή της στον Αλμυρό
Στον Αλμυρό με επίκεντρο τα αδέσποτα ζώα η Ουρανία Καθηνιώτη
Η περιοδεία στο Νομό μας συνεχίζεται μαζί με τον αγώνα για τη επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στην κάλπη της 21ης Μαΐου για την Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. 
 
Στον Δήμο Αλμυρού συναντήθηκα με την Κυρία Αθηνά Υφαντή πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Αλμυρού "Αγάπη και Προστασία" και τον γραμματέα κύριο Ευθύμιο Ζιγγιρίδη. 
 
Μιλήσαμε για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος στην διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Αλμυρό, την προώθηση υιοθεσιών και την καθοριστική τους παρέμβαση σε θέματα κακοποίησης ζώων , τονίζοντας την άριστη συνεργασία τους με την αστυνομία της περιοχής.
 
 
Στη συνέχεια επισκέφτηκα το Δημαρχείο Αλμυρού. Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο κύριο Ευάγγελο Χατζηκυριάκο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κύριο Τάσο Δεληζήση που είναι και ο υπεύθυνος  για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων του Δήμου. Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα μαζί τους, ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων πως τα βασικά προβλήματα ξεκινούν και εδώ από την υποστελέχωση του δήμου και των υπηρεσιών του σε προσωπικό.
 
Τους ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσαν και την φιλοξενία.

Πιο διαβασμένα