ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Ανοιχτή Πρόσκληση για Πανθεσσαλική Ομιλία Ανδρουλάκη στη Λάρισα σήμερα

Άμεσες επαφές με πολίτες της Μαγνησίας για τις προγραμματικές προτεραιότητες του Κινήματος
ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Ανοιχτή Πρόσκληση για Πανθεσσαλική Ομιλία Ανδρουλάκη στη Λάρισα σήμερα

Κλιμάκια στελεχών ενημέρωσαν προσωπικά χιλιάδες πολίτες και χθες Κυριακή 07/05 σε διάφορα σημεία του Δήμου Βόλου, όπως στη παραλία της πόλης και σε Αγριά – Λεχώνια για τις προγραμματικές προτεραιότητες που θέτει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τη διακυβέρνηση της χώρας μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου ενώ τους προσκάλεσαν στη πανθεσσαλική παρουσίαση της συνολικής πρότασης σήμερα στη Λάρισα, από τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, στις 19:30 το απόγευμα, μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο.

Παρόντες στα χθεσινά κλιμάκια ήταν ο Γραμματέας και η Αναπληρώτρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Πολίτης Νίκος και Βακουφτσή Σούλα, τα μέλη της Ν.Ε. Μέρκατας Γιώργος, Σκοπελίτης Νίκος και Τσιώμου Φούλη – τέως Γραμματέας της Ν.Ε., το μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Βόλου Καράτσαλος Γιάννης, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Πολίτης Αντώνης και οι υποψήφιοι Βουλευτές Σκρίμπας Σάκης – Τσιμπανάκος Δημήτρης.

Οι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής βασίζονται σε 12 άξονες πολιτικής που αφορούν: 1. Αλλαγές στο κράτος για διαφάνεια και αξιοκρατία, 2. Ανθρώπινα Δικαιώματα, 3. Εργασία με κανόνες και αξιοπρέπεια, 4. Αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, 5. Επένδυση στην Παιδεία, 6. Αξιοπρεπείς συντάξεις, 7. Δεύτερη ευκαιρία στους αδύναμους δανειολήπτες, 8. Τη νέα γενιά ως προτεραιότητα, 9. Δίκαιο προοδευτικό φορολογικό σύστημα, 10. Ανάπτυξη Made in Greece και όχι real estate ξένων συμφερόντων, 11. Περιβάλλον και 12. Στήριξη των αγροτών και του πρωτογενή τομέα γενικότερα.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας εδώ και πολλούς μήνες βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες του Νομού. Τώρα ήρθε ωστόσο η ώρα να επιστρέψει το αίσθημα δικαιοσύνης και η ελπίδα ανάπτυξης. Στις 21 Μαΐου καλεί για μια ισχυρή Απόφαση Αλλαγής, με το ΠΑΣΟΚ, για ισορροπημένη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Νομού, με το Κίνημα που χάρισε στη χώρα μας τα πιο ωραία χρόνια. 

 

Πιο διαβασμένα