ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Περιοδεία στην Σκιάθο από την Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Περιοδεία στην Σκιάθο από την Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Την Σκιάθο, επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου Χουβαρδά.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συνάντησε στο Δημαρχείο, τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Τζούμα και συνομίλησαν τόσο για τα έργα που εκτελεί ο Δήμος, όσο και για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.

Επίσης, συζήτησαν για τη δυνατότητα ενίσχυσης της στέγασης στους εργαζόμενους στο νησί όπως τους υγειονομικούς, τα σώματα ασφαλείας και τους εκπαιδευτικούς Ο κ. Τζούμας δώρισε  στην κ. Αντωνίου-Χουβαρδά λεύκωμα με φωτογραφίες της Σκιάθου.

Στη συνέχεια  κ. Αντωνίου- Χουβαρδά  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σκιάθου κ. Γιώργο Λάζο, ο οποίος τη συνόδευσε στην περιοδεία της στο νησί και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις τόσο για τις επικείμενες εκλογές όσο και για τα ζητήματα της καθημερινότητας της Σκιάθου. Η υποψήφια Βουλευτής πρώτα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σκιάθου και αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου ενημερώθηκε από τον κ. Γιάννη Ριζοδήμο , Διευθυντή του Κ.Υ. και την κ. Ευμορφία Σχοινά, ιατρό  για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας, αλλά και για τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στο Κέντρο.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά κατόπιν επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή του κ. Αντρέα Χρυσικό, όπου ενημερώθηκε για την αποτελεσματική λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος. Επόμενη επίσκεψη είχε η υποψήφια Βουλευτής στην Πυροσβεστική Σκιάθου όπου συζήτησαν τόσο για την ετοιμότητα της Υπηρεσίας ενόψει τις καλοκαιρινής περιόδου, όσο και για την αναγκαιότητα δημιουργίας υποστέγου για τα οχήματα της Πυροσβεστικής. Κατόπιν, η υποψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Σκιάθου και συνομίλησε με τον κ. Νικόλαο Κατσάμπα, Λιμενάρχη Σκιάθου. Το Λιμεναρχείο Σκιάθου αποτελεί μια μείζονος σημασίας Υπηρεσία για τη Σκιάθο με την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά να τονίζει τη σπουδαιότητα της πολύχρονης προσφοράς του κ. Λιμενάρχη στον τόπο.

Η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες της Σκιάθου και αντάλλαξαν απόψεις, τόσο για τις επικείμενες εκλογές, όσο και για τα θέματα της καθημερινότητας, την αναγκαιότητα για τη ρύθμιση της θαλάσσιας διασύνδεσης με το Βόλο και την κάλυψη πρωτοβάθμιων ιατρικών αναγκών στο νησί. Ο κ. Νίκος Πασχάλης ενημέρωσε δε την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος και συζήτησαν για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου, για τη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά αλλά για ζητήματα καθημερινότητας των κατοίκων.

Η υποψήφια βουλευτής δεν παρέλειψε να συναντήσει τον κ. Σάκη Ζλατούδη, Περιφερειακό Σύμβουλο Σποράδων αλλά και Τομεάρχη Νησιωτικών Θεμάτων της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα έργα που εκτελεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Σκιάθο.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την περιοδεία της στη Σκιάθο, εμφατίζοντας στο γεγονός ότι η Σκιάθος συνεισφέρει στην ανοδική πορεία του ΑΕΠ στη χώρα και τόνισε ότι είναι αναγκαία η μέριμνα από την Πολιτεία ως προς την ανταποδοτικότητα των ωφελειών.

Πιο διαβασμένα