ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σε Βελεστίνο, Αλμυρό, Αγχίαλο και Άγιο Λαυρέντιο η Πλεύση Ελευθερίας

Σε Βελεστίνο, Αλμυρό, Αγχίαλο και Άγιο Λαυρέντιο η Πλεύση Ελευθερίας

Προεκλογική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε χθες σε Αλμυρό, Αγχίαλο, Άγιο Λαυρέντιο και Βελεστίνο από τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας κ κ. Κάϊρα Γιάννη Ευγενία Φραγκουδάκη Μαργαρίτη Πατσιαντά  Άννα Κοντογιάννη και τον υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας κ Κωνσταντίνο Βαρδάκη μαζί με φίλους του κινήματος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Οι υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν με τους κατοίκους των περιοχών και κατεγράφησαν τα προβλήματα που τους μαστίζουν.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν στα χρονίζοντα τώρα και δεκαετίες προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και στην αδιαφορία των βουλευτών των κυβερνητικών κομμάτων για την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη του χωριού. Σημείωσαν ότι οι αντιαναπτυξιακές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων «μας θέλουν γκαρσόνια των τουριστών και όχι αγρότες που στηρίζουν την επισιτιστική επάρκεια της Ελλάδας» .

Οι υποψήφιοι ανέπτυξαν τις προτάσεις της Πλεύσης Ελευθερίας για να στραφεί η Ελλάδα προς μια τροχιά δημοκρατίας, ισονομίας, κράτους δικαίου, κοινωνικής δικαιοσύνης και αειφόρας ανάπτυξης. Έδωσαν έμφαση στο σεβασμό, στα δικαιώματα του πολίτη που καταπατήθηκαν από τα καθεστωτικά κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες.

Στις 21 Μαίου δίνουμε Ζωή στην Βουλή!

Μαζί με τον Λαό για την Πατρίδα

Πλεύση Ελευθερίας

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou

Πιο διαβασμένα